Knits, Boots, Accessories: Τα πιο hot fashion items για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Μιας και ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά και έχουμε αρκετούς μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες μπροστά μας σήμερα αποφασίσαμε να αναζητήσουμε τα κομμάτια αυτά που θα εμπλουτίσουν την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα και θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το κρύο με στιλ.

Έτσι για ακόμα μια φορά η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε τα πλεκτά, τις μπότες και τα αξεσουάρ που θα ζεστάνουν τα χειμερινά σου look και εσένα φυσικά.

Kάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Το χειμώνα, ένα τουλάχιστον πλεκτό είναι απαραίτητο. Εντόπισε αυτό που σου ταιριάζει και φόρεσέ το με skinny jeans ή κολάν και biker boots, με μίνι φούστα και sneakers αλλά και με μια midi φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες για για ένα chic και άνετο look.

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Φλατ ή ψηλοτάκουνες, με γούνα ή χωρίς, σε neutral ή λαμπερή απόχρωση εδώ θα βρεις τις ωραιότερες μπότες που θα συμπληρώσουν τα cool winter outfits σου!

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Ψάχνεις τον τρόπο για να δώσεις ενδιαφέρον στο look σου; Πλούσια κασκόλ, ζεστά σκουφάκια, καπέλα και earmuffs έρχονται για να χαρίσουν επιπλέον πόντους στιλ στο κάθε σου σύνολο!

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More