Jeans, t-shirts και sneakers: Ό,τι χρειάζεσαι καθημερινά για να είσαι άνετη και στιλάτη!

Ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ολοκαίνουρια fashion items! Τι καλύτερο λοιπόν να ξεκινήσεις από κάτι που παραμένει αγαπημένο και διαχρονικό στην καθημερινότητά σου.

Η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε για εσένα τρία βασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα jeans, τα t-shirts και τα sneakers για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.


Κάνε “κλικ” στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα αγαπημένα μας jean παντελόνια! Όσα και αν έχουμε, πάντα θέλουμε να αποκτήσουμε ένα τουλάχιστον ακόμα. Skinny, boyfriend ή flared, σε κλασική ή έντονη απόχρωση, φθαρμένα ή με prints τα ωραιότερα της αγοράς είναι εδώ για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα καινούριο t-shirt αφού με το κατάλληλο styling μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα looks. Φρέσκαρε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο t-shirt και συνδύασε το με τα jeans σου, με μίνι ή και maxi φούστες.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Όπως αναφέραμε πρόσφατα το sporty στιλ είναι μια από τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν κι αν κάτι είναι το απόλυτο must- have και must – wear είναι τα sneakers!

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More