CHEAP & CHIC: Τα ωραιότερα fashion items της αγοράς από 50 έως 150 ευρώ!

Αν πιστεύεις πως για να είσαι καλοντυμένη χρειάζεσαι μια περιουσία, κάνεις λάθος!

H fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, έκανε για σένα έρευνα αγοράς και σου ξεχώρισε τα ωραιότερα fashion items που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή σε τιμές από 50, 100 μέχρι και 150 ευρώ.

Αξιοποίησε λοιπόν σωστά το budget σου, όποιο και αν είναι αυτό, κάνοντας έξυπνες και κομψές αγορές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι “κλικ” πάνω στην κάθε φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές που έχεις πριν βγεις για shopping!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

/
Η σεζόν απαιτεί ρούχα σε λαμπερά χρώματα και αξεσουάρ με μεταλλικές λάμψεις και μπορείς μέσα από οικονομικές επιλογές να τα βάλεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου. Printed φούστες, κομψά μαντό και tops αλλά και εντυπωσιακά κοσμήματα σε πολύ χαμηλές τιμές έρχονται για να σε ανανεώσουν!

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

/
Αν μπορείς να διαθέσεις 100 ευρώ για το ντύσιμό σου τότε μπορείς πολύ εύκολα να ανανεώσεις το look σου. Επίλεξε σορτς, φούστες και παντελόνια στα χρώματα της σεζόν, ψηλοτάκουνα πέδιλα και booties, γυαλιά ηλίου αλλά και πολλά εντυπωσιακά αξεσουάρ που θα δώσουν ενδιαφέρον σε κάθε σου σύνολο.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

/
Ένα ξεχωριστό πανωφόρι ή παντελόνι, μια ολόσωμη φόρμα ή ένα ζευγάρι stylish ψηλοτάκουνα πέδιλα όπως και πολλά καλής ποιότητας κομμάτια μπορούν με 150 ευρώ να γίνουν δικά σου. Οι επιλογές είναι πολλές για να βρεις αυτό που λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα.

Για να τις δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

Read More

And More