ΩΡΑ ΓΙΑ SHOPPING: Τρεις από τις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης στις βιτρίνες του TLIFE

Floral, tribal και minimal-chic. Τρεις από τις τάσεις που επικράτησαν στα runways της άνοιξης και που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις υπόλοιπες.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα εμπνεύστηκε από τις δυνατές αυτές τάσεις της νέας σεζόν και έκανε για σένα για ακόμα μια φορά, μια επιλογή από ρούχα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για να σου δείξει πως ακριβώς να προσαρμόσεις τις δυνατές αυτές τάσεις των catwalks στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Eσύ ποιά θα επιλέξεις;


Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

/
Τα floral είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές της σεζόν. Ξεχωρίζουν για τα ρομαντικά μοτίβα τους και αποτελούν ιδανική προσθήκη στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας. Τόλμησέ τα κι εσύ είτε με μεμονωμένα κομμάτια είτε με εντυπωσιακά total floral looks.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Ανάδειξε τη θηλυκότητά σου με τον πιο chic τρόπο! Φόρεσε pencil φορέματα, ολόσωμες φόρμες, ίσια παντελόνια με απλά tops σε ουδέτερεςαποχρώσεις και ολοκλήρωσε τα looks σου με φλατ σανδάλια ή πλατφόρμες και κομψές τσάντες!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Έντονα γεωμετρικά prints στους τόνους του ασπρόμαυρου, των neutral αποχρώσεων ή και από συνδυασμούς έντονων χρωμάτων, συνθέτουν την τάση tribal. Φόρεσέ τη κι εσύ είτε σε χαλαρά φορέματα ή πουκάμισα, είτε σε παντελόνια, σορτς ή φούστες. Συμπλήρωσε τα looks σου με εντυπωσιακά κοσμήματα και πανύψηλες πλατφόρμες!


Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More