Φούστα, φόρεμα, σορτς! Οι πιο sexy προτάσεις για shopping και πως να τις φορέσεις…

Η αποστολή της fashion editor του TLIFE αυτήν την εβδομάδα είναι να σου βρει τα πιο sexy ρούχα και καθόλου τυχαία αφού ο καιρός γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινός και δεν υπάρχει πιο ιδανική στιγμή από αυτήν για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με μερικά λίγο πιο αποκαλυπτικά κομμάτια…

Η Σοφία Σούζα συγκέντρωσε λοιπόν για εσένα τα πιο hot φορέματα, φούστες και shorts της αγοράς και σου προτείνει τρόπους να τα φορέσεις για να δείχνεις ultra sexy, χωρίς να χάσεις ούτε λίγο από το στιλ σου!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τι πιο sexy και all time classic από ένα μικρό μαύρο φόρεμα; Βρες αυτό που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για μοναδικές εμφανίσεις.

Κάνε κλικ επάνω στη εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Η φούστα είναι πιο ευκολοφόρετη αφού μπορείς να τη φορέσεις ακόμη και σε πιο χαλαρές εξόδους σου και αμέσως να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επέλεξε για φέτος μία στενή και μίνι, ταίριαξέ την με ένα απλό τοπ και δώσε ενδιαφέρον στο look σου με πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες ή με animal prints.

Κάνε κλικ επάνω στη εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Το shorts είναι ίσως το πιο sexy fashion item της γκαρνταρόμπας μας και για καλή μας τύχη η μόδα φέτος το προτείνει σε όλες τις εκδοχές του. Αν η σιλουέτα σου το επιτρέπει, τότε φόρεσέ το με χαλαρά tops, high heels και λαμπερά κοσμήματα για stylish βραδινά looks!

Κάνε κλικ επάνω στη εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More