Κοκκινομάλλα, ξανθιά ή μελαχρινή; Ντύσου σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και στο παρελθόν το πόσο σημαντικό είναι τα χρώματα που διαλέγουμε στα ρούχα μας να ταιριάζουν στις αποχρώσεις του δέρματος και των μαλλιών μας.

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείχνουμε όμορφες, να νιώθουμε καλά με την εικόνα μας αλλά και να συντονίσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Επιπλέον, φορώντας τα σωστά χρώματα μπορούμε να πετύχουμε μια νεότερη, πιο υγιή και περιποιημένη εμφάνιση, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουμε σε πιο δραστικά μέτρα.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε τα ωραιότερα fashion items με βάση τις αποχρώσεις που πρέπει να προτιμάς αν είσαι ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping!

Για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας κάνε κλικ επάνω στις εικόνες…

/
Αν είσαι ξανθιά είσαι από μόνη σου εντυπωσιακή. Τα χρώματα που θα σε αναδείξουν όμως ακόμα περισσότερο είναι οι τόνοι του κόκκινου και του κοραλί αλλά τα γήινα και ουδέτερα όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία!

/
Για τις καστανές και τις μελαχρινές οι αποχρώσεις του γαλάζιου είναι ιδανικές για αυτό το καλοκαίρι μιας και είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Συνδύασέ το κι εσύ με λευκό ή μαύρο και δημιούργησε super-chic σύνολα.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία!

/
Αν ανήκεις στις κοκκινομάλλες κάνε ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις επιλέγοντας έντονες αποχρώσεις του πράσινου και του μωβ. Eπιπλέον, τα τρυφερά nudes και ροζ σου ταιριάζουν ιδανικά!

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία!

Read More

And More