Γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες: Τα πιο sexy παπούτσια της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE

Ποιo είναι αυτό το αξεσουάρ που μπορεί να ολοκληρώσει με στιλ όλα σου τα outfits, να βελτιώσει αισθητά την εικόνα σου και να σε κάνει να δείχνεις υπέροχη; Η απάντηση είναι απλή. Τα παπούτσια φυσικά!

Για αυτό σήμερα η Σοφία Σούζα σου συγκέντρωσε τις πιο πολυπόθητες γόβες, πέδιλα και πλατφόρμες για να προσθέσεις και στη δική σου wishlist το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά παρακάτω και δες τις επιλογές μας στα πιο sexy παπούτσια που μπορείς αυτή τη στιγμή να βρεις στην αγορά!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Kαι αν θέλεις να θυμηθείς τα παπούτσια που προτείνουν φέτος οι μεγάλοι οίκοι κάνε “κλικ” εδώ

/
Τι πιο sexy από ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες; Αναβάθμισε ακόμα και το πιο απλό outfit σου με τις πιο ξεχωριστές που κυκλοφορούν στην αγορά. Και μην ξεχνάς: είναι το παπούτσι που ομορφαίνει τη σιλουέτα σου και κολακεύει τα πόδια σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Είναι θηλυκά, είναι κομψά κι έχουν αυτήν τη μοναδική ικανότητα να είναι εξαιρετικά sexy! Eπίλεξε τα σε μαύρο ή nude για να τα κρατήσεις για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου και σε έντονο χρώμα ή με εντυπωσιακά prints για μια statement εμφάνιση.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Είναι πρακτικές, άνετες και ιδανικές για τα καλοκαιρινά σου looks. O λόγος για τις πλατφόρμες που μπορεί να να μην είναι οι αγαπημένες των αγοριών, κατάλληλα συνδυασμένες όμως μπορούν να δείξουν πολύ sexy! Tαίριαξε τις με maxi φούστες ή φορέματα και αλλά και με ολόσωμες φόρμες και playsuits.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More