SUMMER SHOPPING: Τα παντελόνια της σεζόν στις βιτρίνες του TLIFE!

Τα παντελόνια αυτή όπως και κάθε σεζόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Κάθε χρόνο όμως κάποια καινούρια εκδοχή του εμφανίζεται που σε κάνει να θέλεις να ανανεωθείς και να προγραμματίσεις μια νέα εξόρμηση στα μαγαζιά.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα, σήμερα σου συγκεντρώνει λοιπόν τα τρία βασικά παντελόνια που πρέπει να έχεις αυτό το καλοκαίρι στη ντουλάπα σου και αυτά δεν είναι άλλα από τα basic, τα harem και τα wide leg pants για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping..

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις προτάσεις της…

/
Τα basic pants. Είναι o πιο απλός αλλά και πιο χρήσιμος τύπος παντελονιού αφού σε συνδυασμό με διαφορετικά κομμάτια και αξεσουάρ μπορεί να γίνει η βάση για πολλά και κομψά outfits. Αυτή τη σεζόν θα το βρεις σε μια μεγάλη και λαμπερή χρωματική παλέτα αλλά και με εντυπωσιακά prints.

Κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα harem pants είναι μια ακόμα κομψή μορφή παντελονιού, ιδανική για το καλοκαίρι. Επίλεξε το δικό σου μονόχρωμο ή με prints, σε neutral ή έντονες αποχρώσεις και ταίριαξε το με φλατ σανδάλια το πρωί και με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα παντελόνια σε φαρδιά χυτή γραμμή είναι η απόλυτη τάση και αυτό το καλοκαίρι. Επιπλέον, με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα κατάλληλα για πρωί αλλά και βράδυ. Styling tip: Φόρεσε το δικό σου ψηλά στη μέση και να ολοκληρώσε το look σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες για να επιμηκύνεις εντυπωσιακά τη σιλουέτα σου!

Κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More