SUMMER SHOPPING: Tα ωραιότερα beachwear και αξεσουάρ που μπορείς να αγοράσεις τώρα!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είτε ετοιμάζεσαι για διακοπές, είτε το καλοκαιρινό σου look απλά χρειάζεται ανανέωση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για shopping αφού διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων και θα μπορέσεις να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να βγεις εκτός budget.

H fashion editor του tlife.gr, Σοφία Σούζα για να σου το κάνει πιο εύκολο σου συγκέντρωσε τα ωραιότερα beachwear και αξεσουάρ που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις στα μαγαζιά

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλα όσα βρήκε για σένα η Σοφία!

/
Φορέματα, σορτς, τουνίκ και ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι για να φτιάξεις το look παραλίας σου, όπως το έχεις φανταστεί, θα τα βρεις εδώ, όπως και ιδέες και τρόπους για να τα συνδυάσεις!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε beachwear…

/
Αν κάτι μπορεί να αναβαθμίσει στιγμιαία το beach look σου, αυτό είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα καπέλο. Διάλεξε εκείνα που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου και το στιλ σου και δώσε ενδιφέρον σε κάθε σου outfit!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε γυαλιά και καπέλα…

/
Αν αναζητάς τα πιο stylish παπούτσια και τσάντες για να ολοκληρώσεις τα looks σου, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα κομμάτια για να επιλέξεις τα ιδανικά για το στιλ και το bugdet σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε παπούτσια & τσάντες…

Read More

And More