SHOP FOR YOUR SHAPE: Ντύσου με βάση το σωματότυπό σου!

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που έχει η κάθε σεζόν, αν το ρούχο δεν ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Αυτό που πρέπει να προσέχεις λοιπόν όταν επιλέγεις τα ρούχα σου είναι να ταιριάζουν τέλεια στις αναλογίες σου.

Το σημαντικό είναι να εντοπίσεις τα δυνατά του σημεία ώστε να τα αναδείξεις αλλά και τις ατέλειες ώστε να τις καλύψεις με τις κατάλληλες επιλογές ρούχων.

Για αυτό σήμερα η Σοφία Σούζα σου δείχνει τι πρέπει να επιλέξεις αν έχεις σωματότυπο μήλο, αχλάδι ή κλεψύδρα για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping.


Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο αχλαδι, επέλεξε χαλαρά tops με παντελόνια σε ίσια γραμμή για να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου, ψηλοτάκουνα παπούτσια με χοντρό τακούνι και oversized τσάντες!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν έχεις σωματότυπο μήλο, δώσε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος που είναι και το δυνατό σου σημείο. Επέλεξε ίσια παντελόνια ή μίνι φορέματα και φούστες, μονόχρωμα tops και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Αν είσαι από εκείνες που έχουν σωματότυπο κλεψύδρα, επέλεξε ρούχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και τονίζουν τη λεπτή σου μέση που είναι και το δυνατό σου σημείο!

Read More

And More