SHOP THE TRENDS: 3 από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν στις βιτρίνες του Tlife!

Military, Knitwear & Bold Colours: Τρεις ακόμα δυνατές τάσεις που επικράτησαν στα catwalks του χειμώνα που έρχεται και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς επέλεξε και σου προτείνει τα ωραιότερα fashion items για να υιοθετήσεις αυτή που σε εκφράζει, με τον καλύτερο τρόπο!

Ποιά θα επιλέξεις λοιπόν;

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

/
Αυτή τη σεζόν, το army στοιχείο επικράτησε σε πολλά runways και αν θέλεις να συνθέσεις ένα από τα πιο hot στιλ του φθινοπώρου εδώ θα βρεις τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ με military επιρροές!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις military επιλογές…

/
Αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα έντονα χρώματα, αυτή την τάση θα τη λατρέψεις! Οι φωτεινές αποχρώσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και θα συνεχίσουν σου φτιάχνουν τη διάθεση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις τις χρωματιστές επιλογές που έκανε για σένα η Σοφία…

/
Δεν είναι το πρώτο φθινόπωρο στο οποίο εμφανίζονται πλεκτά, αλλά αυτή τη σεζόν βλέπουμε όμορφα πλεκτά υφάσματα σε φρέσκες ​​παραλλαγές όπως παντελόνια, φούστες αλλά και αξεσουάρ. Φόρεσε την τάση με τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς και πάρε ιδέες και styling tips από τη Σοφία!


Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές
σε knitwear…

Read More

And More