Εσύ τι θα φορέσεις τα Χριστούγεννα; Οι πιο stylish προτάσεις για shopping!

Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μεταφράζεται σε μια ατελείωτη σειρά από εορταστικά events. Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό όμως, μπορεί κάποιες στιγμές να μας προκαλεί άγχος και ειδικά όταν πρόκειται για το ντύσιμό μας.

Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, για να σε διευκολύνει, μετά από έρευνα αγοράς σου συγκέντρωσε τις ωραιότερες προτάσεις για τα γιορτινά σου outfits, ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή σου, για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping…

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Όταν μιλάμε για γιορτές και επίσημες εμφανίσεις η πρώτη επιλογή που σκεφτόμαστε είναι ένα φόρεμα ή μια φούστα. Και όχι άδικα αφού τα εορταστικά events είναι ιδανικά για να αποκαλύψουμε τα πόδια μας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Βρες το κομμάτι που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλα όσα σου προτείνει η Σοφία


Αν φέτος θέλεις να πρωτοτυπήσεις, επίλεξε την ανδρόγυνη γραμμή στο ντύσιμό σου. Εδώ θα βρεις τις πιο sparkling επιλογές σε παντελόνια και leggings αλλά και πολλές ιδέες και styling tips για να να τα συνδυάσεις τέλεια!

Κάνε “κλικ” στην εικόνα για να δεις τα παντελόνια αλλά και τις προτάσεις για συνδυασμούς της Σοφίας

/
Aν τελικά καταλήξεις στην επιλογή της φούστας ή του παντελονιού, ακόμα και αν το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, δώσε λάμψη και ενδιαφέρον στο γιορτινό σου σύνολο με ένα ξεχωριστό τοπ. Mε prints, παγιέτες ή πολυτελείς λεπτομέρειες η Σοφία σου ξεχώρισε τις πιο cool επιλογές.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να τις δεις!

Read More

And More