NEW YEAR’S EVE: Τι να φορέσεις ανάλογα με το που θα κάνεις ρεβεγιόν!

Το ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς είναι η καλύτερη δικαιολογία για να πειραματιστούμε στιλιστικά, να ντυθούμε προσεγμένα, να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να γίνουμε δημιουργικές με την εμφάνισή μας.

Αυτό που πρέπει όμως να προσέξουμε είναι το εορταστικό σύνολο που θα επιλέξουμε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις της περίστασης. Για αυτό σήμερα η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, θα μας καθοδηγήσει τις ωραιότερες επιλογές που βρήκε στην αγορά, για να ντυθούμε σωστά ανάλογα με τον τρόπο που θα αποφασίσουμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

/
Το γεγονός ότι είσαι καλεσμένη σε σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντυθείς και casual. Tίμησε τους οικοδεσπότες φορώντας ένα chic και stylish σύνολο. Φόρεσε μια pencil φούστα με λαμπερή υφή, ταίριαξέ την με ένα crop-top και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι chic γόβες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

/
Αν γιορτάσεις το ρεβεγιόν σε κάποιο club με τους φίλους σου βάλε χρώμα και λάμψη στο ντύσιμό σου για να ξεχωρίσεις!
Ταίριαξε ένα σορτς με t-shirt και ολοκλήρωσε το look με booties σε έντονο χρώμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

/
Η βραδινή αυτή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο επιτρέπει τις λαμπερές και εντυπωσιακές επιλογές. Φόρεσε ένα look με over-the-knee boots και ολοκλήρωσέ το με λαμπερά κοσμήματα και γούνινο jacket.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Read More

And More