COCOONING TIME! Τι να φορέσεις στο σπίτι. Τα καλύτερα homewear της αγοράς

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας κυρίως στα looks για τα εορταστικά events που είχαμε στην ατζέντα μας. Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το homewear που θα συνοδεύσει τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα ακολουθήσουν τη σειρά των parties στα οποία βρεθήκαμε.

Δεν πρέπει να χάνουμε άλλωστε το στιλ μας, ούτε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι. Για αυτό η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα homewear που βρήκε στην αγορά για να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Loose γραμμές, μαλακές υφές, και δαντελένιες ή ζεστές πλεκτές λεπτομέρειες για σένα που επιλέγεις το girlie στιλ για τις στιγμές χαλάρωσής σου στο σπίτι.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



Αν δεν θέλεις να απαρνηθείς την αισθησιακή πλευρά σου ούτε στις ιδιωτικές σου στιγμές, εδώ θα βρεις τα πιο sexy κομμάτια της αγοράς, από θηλυκά σατέν και φίνες δαντέλες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Αν έχεις πιο παιχνιδιάρικο στιλ έχεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών από βαμβακερές πιτζάμες με διασκεδαστικά prints και χαριτωμένα αξεσουάρ που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε στιγμή που περνάς στο σπίτι!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Read More

And More