Shopping από 50 έως 150€: Πες μου το budget σου να σου πω τι να ψωνίσεις…

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας εδώ στο Τlife είναι να βοηθήσουμε τις αναγνώστριές μας (εσάς!) να δείχνουν κομψές και stylish, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους…

Για αυτό η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, μετά από έρευνα αγοράς ξεχώρισε τα ωραιότερα fashion items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά σε τιμές από 50, 100 μέχρι και 150 ευρώ.

Αξιοποίησε λοιπόν κι εσύ σωστά το budget σου, όποιο και αν είναι αυτό, κάνοντας έξυπνες και κομψές αγορές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι “κλικ” πάνω στην κάθε φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές που έχεις πριν βγεις για shopping!

/
Aν θέλεις να ανανεώσεις το look σου, όσο δύσκολο και αν σου ακούγεται, 50 ευρώ είναι αρκετά. Κομψά φορέματα και tops, stylish φούστες ή παντελόνια αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές έρχονται για να συμπληρώσουν και να φρεσκάρουν τις εμφανίσεις σου!

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα


Αν μπορείς να διαθέσεις 100 ευρώ για το ντύσιμό σου τότε μπορείς πολύ εύκολα να ανανεώσεις το look σου. Επίλεξε jeans, tops και πανωφόρια στα χρώματα της σεζόν, over-the-knee boots, chain bags αλλά και πολλά εντυπωσιακά αξεσουάρ που θα δώσουν ενδιαφέρον σε κάθε σου σύνολο.


Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα


Ένα ξεχωριστό γούνινο jacket, ένα ιδιαίτερο παλτό ή ένα ζευγάρι stylish ankle boots με animal print όπως και πολλά καλής ποιότητας κομμάτια μπορούν με 150 ευρώ να γίνουν δικά σου. Οι επιλογές είναι πολλές για να βρεις αυτό που λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα.

Για να τις δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

Read More

And More