Στα 20, στα 30, στα 40: Τι να φορέσεις ανάλογα με την ηλικία σου

Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αλλά όταν πρόκειται για τoν τρόπο ντυσίματος και το στιλ, είναι επίσης μια αρκετά αξιόπιστη ένδειξη του τι ακριβώς είναι κατάλληλο για να φορέσεις.

Για αυτό η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα συγκέντρωσε ακόμα μια φορά για εσένα τις πιο stylish επιλογές της αγοράς που μπορείς να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου, για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Η δεκαετία των 20 είναι η περίοδος για να παίξεις με το στιλ σου για να ανακαλύψεις αυτό που σε εκφράζει. Φόρεσε μίνι φούστες και φορέματα, πουκάμισα με χαριτωμένα prints, cropped tops με σαλοπέτες και ολοκλήρωσε τα looks σου με sneakers και φλατ ankle boots.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Στη δεκαετία των 30 έχεις καταλήξει στο τι ταιριάζει στο σώμα και το γούστο σου και έχεις αρχίσει να διαμορφώνεις το στιλ σου. Διάλεξε ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια με κομψά tops και πουκάμισα, φορέματα με εντυπωσιακά prints και ολοκλήρωσε τα σύνολά σου με κομψά booties.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Στα 40 έχεις διαμορφώσει πια το προσωπικό σου στιλ. Πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου chic pencil και midi φούστες και φορέματα, κλασσικά παντελόνια και παλτό σε ουδέτερες αποχρώσεις, και high-heels!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More