OFFICE STYLE: Τα ωραιότερα fashion items για να είσαι κομψή και stylish στο γραφείο!

Νιώθεις πως το στιλ σου στο γραφείο χρειάζεται άμεσα ανανέωση; Σε καταλαβαίνουμε…

Για αυτό σήμερα μετά από έρευνα αγοράς σου συγκέντρωσαμε όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι stylish καθημερινά και σου δίνουμε τα απαραίτητα styling tips για να τα σετάρεις με τον καλύτερο τρόπο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το στιλ που προτιμάς να υιοθετήσεις σύμφωνα με το γούστο και το dress code του γραφείου σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!

/
Aν το στιλ σου είναι θηλυκό, μπορείς να το διατηρήσεις και στο γραφείο. Διάλεξε κομψές midi φούστες και φορέματα, συνδύασέ τα με μεταξωτά πουκάμισα, ψηλοτάκουνες γόβες και statement αξεσουάρ και δημιούργησε μοναδικά, ladylike looks!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Aν προτιμάς ένα πιο μοντέρνο look γραφείου εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι! Επένδυσε σε κάποια καλής ποιότητας όπως ψηλόμεσα παντελόνια, shirtdresses και pencil φούστες και αναβάθμισέ τα με fashionable αξεσουάρ.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν ο χώρος εργασίας σου το επιτρέπει, μπορείς να υιοθετήσεις και ένα πιο χαλαρό στιλ. Εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με έξυπνα κομμάτια που θα μπορείς να φοράς και στον προσωπικό σου χρόνο και ακολούθησε τα styling tips μας για να δημιουργήσεις smart-casual looks.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More