VALENTINE’S DAY: Τα πιο sexy και stylish fashion items για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ένα είναι το ζητούμενο: να αρέσεις στο αγόρι. Και όπως πάντα ένα από τα δυνατότερά σου όπλα είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ!

Eφόσον η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος πέφτει Σάββατο, υπάρχουν πολλές επιλογές για τους τρόπους που μπορείς να τη γιορτάσεις: ένα ρομαντικό ραντεβού με το σύντρoφό σου, σινεμά, μια έξοδο για φαγητό και η λίστα συνεχίζεται.

Και επειδή σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι σωστά ντυμένη, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα αναλαμβάνει για άλλη μια φορά να σε καθοδηγήσει με μια επιλογή από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της αγοράς όπως και με πολλά χρήσιμα styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο ανάλογα με το στιλ σου!
Και αν είσαι single, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι, έχουμε τα τέλεια κομμάτια και για ένα girls-night-out!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις…

/
Κανένα outfit δεν μπορεί να θεωρηθεί τέλειο χωρίς τα σωστά εσώρουχα. Και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς για να
ολοκληρώσεις τα Valentine σύνολά σου και να κλείσεις το μάτι πονηρά στον σύντροφό σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις…

/
Αν είσαι single δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή αφορμή για να βγεις με τις φίλες σου να διασκεδάσεις. Φόρεσε ένα sexy σύνολο σε μαύρο και ολοκλήρωσέ το με funky αξεσουάρ. Και ποτέ δεν ξέρεις… 😉

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις…

/
Aν εκείνο το βράδυ θα βγεις ένα ξεχωριστό ραντεβού με το αγόρι σου, διάλεξε ένα κομψό σύνολο με sexy πινελιές που θα αναδείξει τη θηλυκή πλευρά σου και φυσικά θα τον εντυπωσιάσει.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να πάρεις ιδέες!

Read More

And More