ΩΡΑ ΓΙΑ SHOPPING: Τρεις από τις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης στις βιτρίνες του TLIFE

Πολλές φορές βλέπεις μία νέα τάση κι ενώ σου αρέσει δεν είσαι σίγουρη για το πως μπορείς να την προσαρμόσεις σωστά στο look σου χωρίς να χάσεις το προσωπικό σου στιλ. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Η fashion editor του Τlife, Σοφία Σούζα, αυτήν την εβδομάδα βγήκε στα μαγαζιά έχοντας στο μυαλό της τρεις πολύ επίκαιρες τάσεις της άνοιξης, σε βοηθάει να επιλέξεις κομμάτια που τις αντιπροσωπεύουν και σου δίνει styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Η δαντέλα σε εκρού και λευκό χρώμα έρχεται αυτή τη σεζόν για να κάνει τις εμφανίσεις μας πιο ρομαντικές. Φόρεσέ την στα κομμάτια που προτιμάς και ολοκλήρωσε τα looks σου με girly Mary-janes και αργότερα με φλατ gladiator sandals.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

/
Εντυπωσιακά party looks με mini φορέματα, metallic υφές, ημιδιάφανα υφάσματα και sexy high heels υπόσχονται να κάνουν τις ανοιξιάτικες, βραδινές εμφανίσεις μας μοναδικές!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις πως να εντάξεις αυτά τα στοιχεία στα δικά σου looks!

/
Τα εμπριμέ είναι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστές και αυτής της σεζόν και αποτελούν ιδανική προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Τόλμησέ τα κι εσύ είτε με μεμονωμένα κομμάτια είτε με εντυπωσιακά total looks.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More