Πες μου που θα περάσεις τις διακοπές του Πάσχα να σου πω τι να φορέσεις!

Οι ημέρες του Πάσχα έφτασαν και πολλές από εμάς έχουν οργανώσει μια εξόρμηση κοντά στη φύση. Τι θα φορέσεις λοιπόν αν βρεθείς κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό;

Η Σοφία Σούζα σου ετοιμάζει τη βαλίτσα για τις φετινές πασχαλινές σου εξορμήσεις ενώ εσένα που θα μείνεις στην πόλη, σου δίνει επιλογές ώστε να μεταμορφώσεις το στιλ σου και να νιώσεις πως βρίσκεσαι κι εσύ διακοπές.

Για να δεις τις προτάσεις της κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες…

/
Aν μείνεις στην πόλη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και απόλαυσε τις ημέρες ξεκούρασης με στιλ! Eπέλεξε λοιπόν ρούχα “πόλης”, δηλαδή κομψές neutral αποχρώσεις μαζί με χρωματιστές πινελιές συνδυασμένα με αρμονία μεταξύ τους που θα δώσουν έναν πιο ανοιξιάτικο αέρα στο look σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

/
Aν είσαι από τα τυχερά κορίτσια που θα αποδράσουν σε κάποιο νησί τότε απόλαυσε αυτές τις ημέρες κοντά στη θάλασσα με casual chic σύνολα. Προτίμησε navy μοτίβα και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και ολοκλήρωσε τα σύνολά σου με άνετα παπούτσια και στιλάτα πανωφόρια.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

/
Αν έχεις αποφασίσει να περάσεις τις ημέρες σου σε κάποιο χωριό, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να κρατήσεις ήπιους τόνους στα looks σου. Επίλεξε γήινες αποχρώσεις, καρό μοτίβα και denim στοιχεία και ολοκλήρωσε τα looks σου με minimal γυαλιά ηλίου και ιδιαίτερα φουλάρια.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

Read More

And More