Ψηλόμεσα σορτς, crop tops και lace-up σανδάλια: Όλα όσα χρειάζεσαι για τα πιο stylish looks!

Ο καιρός ζεσταίνει όλο και περισσότερο δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από αυτήν για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ολοκαίνουρια κομμάτια! Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις update στην ντουλάπα σου με μερικά fashionable items;

Η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε για εσένα τρία hot κομμάτια για τη σεζόν που δεν είναι άλλα από τα crop-tops, τα ψηλόμεσα σορτς και τα lace-up sandals για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.

Κάνε “κλικ” στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις επιλογές…

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/CROP-TOPS/croptop1.jpg
Τα crop-tops τα έχουμε βάλει στην γκαρνταρόμπα μας εδώ και αρκετές σεζόν, τα έχουμε πλέον αγαπήσει και βρίσκουμε όλο και περισσότερους τρόπους να τα φοράμε. Για αυτό και ένα καινούριο στη συλλογή μας είναι πάντα καλοδεχούμενο!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές σε crop-tops…

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/HIGH-WEIST-SHORTS/highwaist1.jpg
Το ψηλόμεσο σορτς είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ανυπομονούσαμε να έρθει φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί να δείξει τέλειο σε συνδυαμό με ένα crop-top και sneakers ή φλατ σανδάλια για το πρωί ενώ με ένα ωραίο πουκάμισο και platform sandals έχει ένα super stylish look για μια βραδινή έξοδο στην πόλη.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές σε ψηλόμεσα σορτς…

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/LACE-UP-SHOES/sandals1.jpg
Είτε είναι δεμένα γύρω από τον αστράγαλο ή ακόμη και μέχρι τη γάμπα, τα lace-up σανδάλια είναι τα must-have παπούτσια για κάθε fashion girl αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε το σωστό ζευγάρι για σένα και ολοκλήρωσε με στιλ όλα σου τα σύνολα.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές σε ψηλόμεσα σορτς…

Read More

And More