Σορτς: 5 τρόποι να φορέσεις το απόλυτο must-have του καλοκαιριού!

Όποιο και αν είναι το στιλ και το γούστο σου αποκλείεται να μην συμφωνήσεις πως υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι απαραίτητα σε μία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και φυσικά ένα από αυτά είναι το σορτς!

Είτε navy, bohemian ή το κλασικό jean, ένα σορτς μπορεί αβίαστα να σε μεταφέρει καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τα πρωινά μέχρι και τα βράδια στο νησί ή την πόλη και να σε διατηρεί δροσερή δίνοντάς σου extra πόντους στιλ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους στιλίστρια του TLIFE Σοφία Σούζα δημιούργησε 5 looks με βάση το σορτς για να βρεις κι εσύ το ύφος που σε εκφράζει. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τα δεις!

/
Τα έντονα fluo χρώματα είναι μεγάλη τάση για τα σορτσάκια το καλοκαίρι, και είναι ιδανικά για τα κορίτσια που κάνουν θαλάσσια σπορ. Ταιριάζουν ιδανικά σε καλογυμνασμένα κορμιά και δεν φοριούνται ποτέ το βράδυ.

Μαγιό H&M 29.99€
Shorts Superdry 53€
Γυαλιά ηλίου asos.com 17€
Σαγιονάρες Havaianas 19€
Τσάντα Sugarfree 31.43€

/
Από τα πιο αγαπημένα κομμάτια για την βαλίτσα των διακοπών. Συνδύασε το, το πρωί στην παραλία με το στράπλες μαγιό σου και το βράδυ με αέρινες πουκαμίσες. Απόφυγε να το φορέσεις με sporty tops και sneakers.

Μπλούζα Esprit 39.99€
Shorts BSB 27.90€
Μαγιό Stefania Frangista 97€
Γυαλιά Marc Jacobs
Σανδάλια Tsakiris Mallas 59€
Τσάντα Stefanel 99€

/
Από την πόλη στο νησί, αυτό είναι το κομμάτι passpartou. Θα το χαρείς στην θάλασσα με όλα σου τα μαγιό ενώ το βράδυ συνδύασέ το με έντονα χρώματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Jean shorts Η&Μ 19.99€
Μπλούζα BSB 22.45€
Μαγιό Sugarfree 31.92€
Mules Schutz 170€
Καπέλο Roxy 35€
Τσάντα Pepe Jeans 56€

/
Το λευκό σορτσάκι αγαπάει τους navy συνδυασμούς και ταιράζει τέλεια με τα ολόσωμα μαγιό που έχουν sexy πλάτη. Φόρεσέ το με ψάθινες εσπαντρίγιες και απόφυγε τις flip flops.

Μαγιό Maaboo 135€
Shorts Βenetton 39.95€
Γυαλιά Ray ban 205€
Τσάντα American Vintage 154€
Πλατφόρμες Fullah Sugah 32.90€

/
Μία πολυ ωραία εναλλακτική αν βαρέθηκες το μαύρο, είναι το navy blue. Μπορείς να το φορέσεις όλη τη μέρα με ένα cropped top και εσπαντρίγιες ή να το κάνεις πιο θηλυκό με lingerie top και wedges.

Τop Mango 29.99€
Shorts Juicy Couture 158€
Φουλάρι Accessorize 26.90€
Wedges Sante 65€
Σκουλαρίκια H&M 3.99€
Τσάντα Furla 80€

Read More

And More