Οι 5 στιλίστριες που κάθε fashionista οφείλει να γνωρίζει…

Είναι γένους θηλυκού κι έχουν αυτό που πολλές από εμάς θα ήθελαν να έχουν στη ζωή τους. Πρώτη θέση στα μεγαλύτερα fashion shows του κόσμου, προσωπική σχέση με σχεδιαστές μόδας, ντουλάπες γεμάτες επώνυμα ρούχα, πελάτισσες που περπατάνε στο κόκκινο χαλί κι ένα βιογραφικό γεμάτο μεγάλα, φανταχτερά ονόματα περιοδικών μόδας. Αυτές οι γυναίκες είναι που παίρνουν στα χέρια τους ρούχα μεγάλων οίκων και τα συνδυάζουν έτσι, που σε κάνουν να ξελογιάζεσαι και να θέλεις να τα φορέσεις κι εσύ, κι αν όχι το ίδιο κομμάτι που χρησιμοποίησαν εκείνες σίγουρα να κοπιάρεις το συνδυασμό τους.

Τα κορίτσια αυτά είναι οι λεγόμενες στιλίστριες ή fashion editors -ο τίτλος παίζει ανάλογα με του που εργάζονται- και σίγουρα ξεκίνησαν με μοναδικό τους όπλο το πείσμα και τη φαντασία.

Ποιες είναι οι πιο hot την εποχή αυτή; Σαφέστατα δεν είναι μόνο πέντε στον κόσμο εκείνες που αξίζει να ξέρεις. Είναι όμως οι πέντε ισχυρότερες, που εργάζονται στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας που αυτός ο πλανήτης διαθέτει, εκείνες που η υπογραφή τους κάτω από ένα σύνολο σε κάνει να το κοιτάξεις με άλλη ματιά. Αυτές τις πέντε λοιπόν σου συγκέντρωσα και υπόσχομαι να επανέλθω…

Για να δεις ποιες είναι και να μάθεις τα πάντα για εκείνες κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More