Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν; Πώς να κρύψεις τις ατέλειες; Πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου σωστά;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, πως να το συνδυάσεις σωστά, αλλά και να νιώθεις, όπως όλες μας: ανασφαλής για το αν τελικά το σύνολό σου είναι in fashion ή όχι! Στιγμές που μόνο εμείς τα κορίτσια τις κατανοούμε.
Λίγο πριν φτάσει το παγκόσμιο ρεβεγιόν λοιπόν -αυτό της νέας χρονιάς- και φορέσεις τα φαντασμαγορικά καλά σου για να υποδεχθείς το 2012 έχεις στιλιστικές απορίες. Η fashion ομάδα του TLIFE ενώνει τις δυνάμεις της και σου απαντάει σε ό, τι μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τα ρούχα, το στιλ και τις επιλογές που μπορεί να έχεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου.

Μην διστάσεις όποια fashion απορία κι αν έχεις αν την ρωτήσεις στην styling στήλη του TLIFE κάνοντας κλικ εδώ.


Donna Karan

Ερώτηση:
Γεια σας. Αγόρασα ένα ζευγάρι γόβες λουστρίνι χρώμα ταμπά – μελί που είναι τώρα μόδα! Με τι να τις φορέσω; Kαι με τι καλσόν; Έχω ένα πουά μαύρο με τις τελείτσες στο ίδιο χρώμα. Θα είναι ωραίο; Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γειά σου Mαίρη! Επειδή το καλσόν στο χρώμα του δέρματος μας έχει αποχαιρετίσει τη φετινή σεζόν προτείνω να επιλέξεις καλσόν είτε σε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτή από το χρώμα του παπουτσιού σου. Συνδυάσε τα κομψά γοβάκια σου με ψηλόμεσα παντελόνια και smart tops αλλά και με φορέματα – φούστες σε ανοιχτή γραμμή. Όσον αφορά στο πουά στο καλσόν σου είναι πολύ επίκαιρη επιλογή αλλά προτείνω όταν το φοράς να το συνδυάζεις με παπούτσια – γόβες ίδιο χρώμα με τις βούλες.

Καλές γιορτές!


Valentino

Ερώτηση:
Γεια σας! Τώρα τα Χριστούγεννα θέλω να αγοράσω μαύρες λουστρίνι μπότες ψηλές αλλά δεν ξέρω σε ποια καταστήματα μπορώ να τις βρω. Μπορείτε να μου πείτε κάποια μαγαζιά που θα έχουν σίγουρα; Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση:
Γεια σου Ευγενία! Δεν μου είπες σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι ώστε να μπορέσω να σε βοηθήσω. Αν υποθέσω πως βρίσκεσαι στην Αθήνα μία βόλτα στην Ερμού σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις τις μπότες που ψάχνεις.

Φιλάκια


Celine

Ερώτηση:
Γεια σας! Έχω ένα μαύρο παντελόνι σε άλφα γραμμή και δεν ξέρω τι μπλουζάκι να βάλω; (Θέλω να το κάνω πιο Χριστουγεννιάτικο με μαύρο σακάκι)

Aπάντηση:
Γεια σου!! Αν το παντελόνι σου είναι ψηλόμεσο, κι επειδή η Α γραμμή δίνει ‘αέρα’ στα πόδια, τότε πολύ εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μπλουζάκι στενό που θα αφήνει ανοιχτό το λαιμό και τους ώμους σου. Δύο σημεία στο σώμα σου που σίγουρα είναι από τα δυνατά σου χαρτιά! Ακόμη και μία στράπλες επιλογή πχ. ένα μπούστο μέσα από το σακάκι σου, θα δημιουργήσει ένα σύνολο κομψό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις εορταστικές σου εμφανίσεις. Η επιλογή του μπούστου είναι σοφή αφού αν αφαιρέσεις το σακάκι αμέσως το αποτέλεσμα είναι πολύ sexy.

Kαλές Γιορτές!


Barbara Bui

Ερώτηση:
Γεια σας!! Θα ήθελα να ρωτήσω με τι μπλούζα και τι παπούτσια μπορώ να συνδυάσω ένα μαύρο γυαλιστερό κολάν. Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Καλησπέρα! Το γυαλιστερό κολάν είναι τόσο πολύ επίκαιρο που με ενθουσιάζει η επιλογή σου! Συνδύασέ το σωστά με την μπλούζα σου να φτάνει το λιγότερο μέχρι τα κόκαλα της λεκάνης σου ώστε να αποφύγεις τυχόν προκλητικά αποτελέσματα. Ακόμη κι ένα ροκ t-shirt με biker boots θα φτιάξουν ένα μοδάτο σύνολο, όπως κι ένα λευκό ή τζιν πουκάμισο. Ψηλά μποτάκια ή ankle boots θα σου πρότεινα να επιλέξεις στα παπούτσια σου.


Ερώτηση:

Καλησπέρα! Είμαι 19 χρονών,1.55, 50 κιλά. Έχω αρκετά γυμνασμένο σώμα, ιδιαίτερα από τη μέση και πάνω αλλά έχω πιο έντονες καμπύλες (σώμα Rihanna θα το έλεγα) και πολύ μεγάλο στήθος. Θέλω να μου προτείνετε ντύσιμο για κλαμπ. Έχω μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες και σκέφτομαι να βάλω κολάν όμως δεν ξέρω με τι από πάνω ώστε να μην είναι προκλητικό με το μεγάλο μου στήθος! Sexy αλλά όχι πρόστυχο! Ευχαριστώ!!

Απάντηση:
Γεια σου sexy lady! Η περιγραφή που μου δίνεις μου κόβει την ανάσα! Από τη στιγμή που επιλέγεις να φορέσεις μαύρο κολάν με μπότες ψηλές που θα αναδείξει ούτως ή άλλως τις καμπύλες του σώματός σου πρέπει να προσέξεις την επιλογή στο top σου ώστε να μην είναι too much το αποτέλεσμα. Απόφυγε λοιπόν μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ, απόλυτα εφαρμοστές, αφού θα μοιάζει σαν να ντύθηκες catwoman και μπλουζάκια κοντά στο μήκος. Μία σωστή σε ύψος μπλούζα για το ντύσιμό σου είναι μέχρι το ύψος της λεκάνης σου.


Christian Louboutin

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Με λένε Στέλλα κι αναρωτιόμουν που μπορώ να βρω παπούτσια Christian Louboutin στην Αθήνα. Έχω βρει ένα μαγαζί που τα φέρνει, το Enny di Monaco, μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο? Σας ευχαριστώ πολύ.

Aπάντηση:
Γεια σου Στέλλα! Είσαι πολύ σωστά ενημερωμένη! Το Εnny di Monaco είναι το μόνο μαγαζί που θα βρεις όλες τις Louboutin γόβες στην Αθήνα!

Φιλιά Πολλά


ΜIchael Kors

Ερώτηση:
Καλησπέρα!! Mετά τις γιορτές θα γίνει ο αρραβώνας του αδελφού μου σε στενό οικογενειακό κύκλο και σκέφτηκα να φορέσω μια μαύρη ολόσωμη φόρμα σε καλό ύφασμα. Είμαι 18 χρονών και 1.68 και με ελαχίστη περιφέρεια. Θα με κολάκευε; Με τι παπούτσια και πανωφόρι μπορώ να τη συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ελπίζω να με βοηθήσετε!

Απάντηση:
Γεια σου! Η ώρα η καλή για αδελφό σου κι εύχομαι και στα δικά σου αν είσαι ελεύθερη! Λοιπόν μου αρέσει πολύ η στιλιστική σου επιλογή για την περίσταση. Είναι κομψή και φαίνεται πως ακολουθείς κι ενημερώνεσαι σωστά! Από τη στιγμή που είναι total black το όλο look διατήρησε το και συνδύασε παπούτσια εντυπωσιακά όπως ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες. Φιλιά


Guy Laroche

Ερώτηση:
Γεια σας! Ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Έχω πάρει ένα φόρεμα από το Zara το οποίο είναι μαύρο με έναν ώμο. Θα μπορούσα να το φορέσω με κάποιο ζιβάγκο από μέσα και μαύρο καλσόν; Και αν ναι, τι παπούτσι θα ήταν καλύτερο; μπότα ή γοβάκι; Αν τίποτα από τα δύο δεν του ταιριάζει, θα μπορούσα κάπως αλλιώς να το φορέσω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δώρα

Απάντηση:
Γεια σου Δώρα! Γιατί να φορέσεις ζιβάγκο μέσα από το φόρεμα σου; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αναδείξεις τους ώμους, τα χέρια και το λαιμό σου μέσα από το φόρεμα. Σκέτο λοιπόν! Κι από κάτω συνδύασέ το με μαύρο ανοιχτό καλσόν και γόβες. Αν τα πόδια σου είναι αρκετά αδύνατα, τότε ναι γιατί όχι, να το φορέσεις και με μποτάκια.

Πολλά Φιλιά κι ελπίζω να σκίσεις με το φόρεμα!


Alberta Ferretti

Ερώτηση:

Γεια σας!! Είμαι 18 χρονών και έχω αγοράσει μάξι διάφανη φούστα σε μαύρο χρώμα με σορτσάκι από μέσα. Πώς θα μπορούσα να την ενσωματώσω στο εορταστικό τραπέζι; Ευχαριστώ

Aπάντηση:
Γεια σου μοδάτο κορίτσι! Μου αρέσει πολύ η φούστα που πήρες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε την ίδια! Λοιπόν σου προτείνω για να μην είναι too much λόγω της διαφάνειας να την φορέσεις με μαύρο καλσόν είτε ανοιχτόχρωμο είτε σκούρο. Μποτάκια με ψηλό τακούνι κι αν θέλεις να το κάνεις πιο ροκ στην έξοδο σου συνδύασε τη με δερμάτινο jacket.


Christian Dior

Ερώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω με βελούδο μαύρο κοντό φόρεμα με μακρύ μανίκι απλή γραμμή πάει το κόκκινο κραγιόν; Kαι γενικότερα με τι στιλ συνδυάζεται το κραγιόν; Tι άλλα αξεσουάρ πιστεύετε πάνε με το φόρεμά μου. Έχει μικρό ντεκολτέ μπροστά!! Ευχαριστώ

Aπάντηση:
To βελούδινο φόρεμα είναι μία πολύ κομψή επιλογή και οφείλω να πω πως μου αρέσει πολύ! Φυσικά και ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν και προτείνω να περιποιηθείς το μανικιούρ σου και να χρησιμοποιήσεις την ίδια κόκκινη απόχρωση. Όσον αφορά στα αξεσουάρ αρκέσου σε ένα chocker σε ασημί απόχρωση στο λαιμό.

Φιλιά Πολλά


Max Mara

Ερώτηση:
Γεια σας! Το site σας είναι υπέροχο αφού έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για τα πάντα! Είμαι 16 χρονών, έχω ύψος 1,74 και ζυγίζω 54 κιλά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα παλτό όμως δεν ξέρω ποιο μήκος θα μου ταίριαζε καλύτερα. Λίγο πιο πάνω από το γόνατο ή πιο κάτω από τη μέση?? Και κάτι άλλο: Ποιο μποτάκι αρμόζει καλύτερα στην ηλικία μου? Τα ankle boots μέχρι τον αστράγαλο ή αυτά που φτάνουν λίγο πιο πάνω?? Συνδυάζονται με μαύρο χοντρό καλσόν?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση:
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Από αυτά που μου γράφεις μου δίνεις την εντύπωση πως ενημερώνεσαι αρκετά για την μόδα – συνέχισε έτσι λοιπόν! Και τα δύο στιλ παπούτσια σου ταιριάζουν ηλικιακά. Επέλεξε αυτό που πιστεύεις πως αναδεικνύει καλύτερα τα πόδια σου. Τώρα πάμε στο παλτό: το ιδανικό μήκος στο παλτό αφού είσαι αρκετά αδύνατη και ψηλή είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Πάνω από την μέση δεν είναι παλτό, είναι jacket όπου σε αυτή την περίπτωση το τι θα επιλέξεις εξαρτάται καθαρά και μόνο από το τι στιλ πανοφώρι χρειάζεσαι.

Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι 15, ψηλή αλλά με μεγάλη περιφέρεια και παχάκια. Το πρόσωπό μου δεν είναι και το καλύτερο, έχω αρκετά σπυράκια. Σήμερα έχω ένα πάρτι και σκέπτομαι να φορέσω ugg με κολάν μαύρο και μια άσπρη φαρδιά μπλούζα με κάτι στρασάκια και ήθελα την γνώμη σας… Να βάλω αυτά που σας είπα ή μήπως κάτι άλλο;

Απάντηση:
Γεια σου Αναστασία! Είμαι σίγουρη πως υπερβάλεις και πως σίγουρα έχεις κάποιο δυνατό χαρακτηριστικό όπως όμορφα μάτια, μαλλιά, χέρια, πόδια ίσως. Πάντα ντυνόμαστε με σκοπό να αναδείξουμε ό, τι καλύτερο έχουμε και να μην τονίσουμε ατέλειες. Κοιτάξου στον καθρέφτη και δες ποιά είναι τα δυνατά σου χαρτιά! Ο συνδυασμός που μου αναφέρεις παραπάνω είναι αρκετά ασφαλής και μπορείς να τον κρατήσεις, πως θα σου φαινόταν όμως να μην φορέσεις μπότες UGG αλλά ένα κομψό ζευγάρι μπότες ή φλατ μπαλαρίνες;

Να είσαι πολύ πολύ καλά!


Alberta Ferretti

Ερώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για το καταπληκτικό σας site! Έπειτα από μια εγχείρηση στο γόνατο, ο γιατρός μου απαγόρεψε να φορέσω τακούνια για 2 μήνες! Θέλω τη βοήθεια σας ως προς το τι παπούτσι να φορέσω τη βραδιά της πρωτοχρονιάς! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια κι σου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση! Μπορώ να φανταστώ την απογοήτευσή σου που θα πρέπει φέτος να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου τακουνάκια αλλά σκέψου πως θα είναι κάτι παροδικό. Τι μπορείς να βάλεις τώρα; Φρόντισε να βρεις στην αγορά κομψές μονόχρωμες μπαλαρίνες και να τις φορέσεις με μαύρο ανοιχτό καλσόν ώστε να φαίνεται το πόδι πιο επίσημα ντυμένο και θα σου δώσω κι ένα tip: αν βαφτείς, χτενιστείς, περιποιηθείς τα νύχια σου κι επιλέξεις ένα εντυπωσιακό σύνολο πχ. ένα εντυπωσιακό φόρεμα που θα το φορέσεις με μαύρο καλσόν και μαύρες μπαλαρίνες κανείς δεν θα προσέξει πως δεν φόρεσες τακούνια φέτος.

Καλές γιορτές σου εύχομαι!

Jimmy Choo

Ερώτηση:
Γεια σας μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω biker boots γύρω στα 50 ευρώ; Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων.

Απάντηση:
Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα H&M που έχουν και μεγάλη ποικιλία αλλά και πολύ οικονομικές τιμές.

Ερώτηση:
Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αγόρασα πρόσφατα ένα πανωφόρι σε στιλ πάρκα με χρώμα, θα το έλεγα γκρι-καφέ, μαύρα κουμπιά, φτάνει ως το ύψος των μηρών και έχει μεγάλες τσέπες στα πλάγια. Το ύφασμά του είναι καθημερινό και θα ήθελα μια γνώμη με τι χρώμα και στιλ παπούτσια και τσάντα να το συνδυάσω. Είμαι 18 χρονών και συνήθως φαραώ all star και κινούμαι σε safe επιλογές. ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

Aπάντηση:

Γεια σου! Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο στιλ μπουφάν – είναι πολύ in fashion επιλογή και γιατί όχι να την φορέσεις και βράδυ. Το πρωί κράτησε πιο πρωινές μεγάλες τσάντες και δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείς τα all star σου αφού το όλο στιλ είναι πολύ νεανικό και μοδάτο, σκέψου και το ενδεχόμενο να το συνδυάσεις με παπούτσια Oxfords. Ενώ αν βγεις βράδυ κράτησε τσάντες μικρές με μεγάλο λουράκι αλυσίδα αλλά και γιατί όχι και παπούτσια ( μποτάκια – γόβες) με ψηλά τακούνια.

Εύχομαι σε όλες σας κορίτσια, Καλές Γιορτές!

Read More

And More