STYLING TIPS: Πως να φορέσεις το καρό πουκάμισο αυτό το φθινόπωρο!

Φαίνεται ότι η κάθε εποχή έχει κάποια κομμάτια που σχετίζονται με αυτήν χρόνο με το χρόνο -όπως το denim σορτς με το καλοκαίρι, το παλτό με το χειμώνα, τα floral φορέματα με την άνοιξη- και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το φθινόπωρο: Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο όσο τα καρό πουκάμισα.

Είτε το φοράς κουμπωμένο, ξεκούμπωτο πάνω από ένα μπλουζάκι, ή δεμένο γύρω από τη μέση σου, το καρό πουκάμισο είναι λίγο πολύ η επιτομή του cool, εδώ και δεκαετίες. Στη δεκαετία του ’90, το καρό πουκάμισο ήταν συνήθως μέρος ενός grungy-outfit, συχνά σε συνδυασμό με πράγματα όπως Converse ή Doc Martens, παλιά t-shirts, σκισμένο τζιν), και ενώ αυτό εξακολουθεί να γίνεται μέχρι και σήμερα, πλέον το βλέπουμε και σε συνδυασμό με πιο polished κομμάτια όπως skinny jeans και ψηλοτάκουνα, ψηλόμεσα σορτς και φούστες, προσθέτoντας σε πιο προσεγμένα ντυσίματα μια casual πινελιά.

Έτσι λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικά outfits που μας εμπνέουν για αυτό το φθινόπωρο με βασικό κομμάτι το καρό πουκάμισο.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα looks που ξεχωρίσαμε και πάρε ιδέες και για τα δικά σου φθινοπωρινά σύνολα. Φρόντισε επίσης να ρίξεις και μια ματιά στις επιλογές μας από καρό πουκάμισα σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη και θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου…

Read More

And More