“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!

Ερώτηση
Καλημέρα, πρόσφατα αγόρασα ενα παλτό σε ροζ χρώμα. Φέτος είδα οτι το ροζ ειναι τάση, θα ήθελα να ρωτήσω με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω πέρα απο casual looks; Πηγαίνει με κόκκινο φόρεμα ή θα είναι πολύ χτυπητό; Μπορώ να το συνδυάσω με ροζ παντελόνι τζιν ή παραείναι μονοχρωμία; Παρακάτω σας παραθέτω τη φωτό του παλτό για να το δείτε και μόνες σας. Περιμένω τις προτάσεις σας.

/

Απάντηση
Φίλη μας το ροζ παλτό σου μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά επειδή έχει girly στιλ δεν μπορεί να γίνει πολύ θηλυκό. Συνδύασέ το με τζιν και πουλόβερ, με γκρι σύνολα όπως γκρι παντελόνι και αέρινο τοπ, με παστέλ ρούχα π.χ. φόρεμα με pastel floral ή με κρεμ ρούχα όπως κρεμ πουλόβερ και ψηλόμεσο τζην σορτσάκι. Δεν ταιριάζει με σκληρά χρώματα (μπλε, πράσινο) αλλά θέλει παστέλ για να μην χάσει το στιλ του. Δες και μερικές φωτό.

//

Ερώτηση
Καλή σας ημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Ένα ζευγάρι φούξια γόβες, με τι χρώματα ντυσίματος θα ταίριαζε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω την απάντησή σας….

Απάντησ
η
Φίλη μας οι γόβες σου θα μπορούσαν να φωτίσουν πολλά χειμερινά σου σύνολα και να φρεσκάρουν το στιλ σου. Μπορείς να τις βάλεις στο γραφείο με γκρι pencil φούστα και πουκάμισο, με μαύρο cropped παντελόνι και μαρινιέρα, με pencil γκρι φόρεμα ή με μία cream jumpsuit. To βράδυ θα τις σετάρεις με τζιν παντελόνι και λευκό t-shirt, με mini δερμάτινη φούστα και tank top ή με χακί παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Ερώτηση
Καλησπέρα, στις 28 Μαρτίου βαφτίζω την κόρη μου! Θα φορέσω ενα μπορντό maxi φόρεμα με μακρυά μανίκια. Ο ένας ώμος δεν καλύπτεται γιατί κάνει ξεχείλωμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω απο πάνω.
‘Ολοι προτείνουν γουνάκι άλλα δεν είναι του στιλ μου.
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας με το συγκεκριμένο ρούχο οι επιλογές σε πανοφώρι είναι δύσκολες. Ναι το γουνάκι ταιριάζει και αν έχεις κάτι σε στιλ bolero μαύρο γκρι ή λευκό θα μπορούσες να το βάλεις. Απόφυγε παλτό, σακάκι, κάπα δεν του ταιριάζουν καθόλου, αν θες μπορείς να δεις κάτι σε στιλ μπολερό χωρίς γιακά, κάτι με ανοιχτό cropped μανίκι ή μία εσάρπα βελούδινη σε μαύρο χρώμα.
Μην αγχώνεσαι τόσο για το πανοφώρι εφόσον το φόρεμα σου εχει μακρύ μανίκι, θα το χρειαστείς για λίγο. Εμείς σου στέλνουμε και κάποιες φωτό και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

//

Ερώτηση
Καλησπέρα! Τον Ιούνιο θα γίνω κουμπάρα, παντρεύω την κολλητή μου. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια μαγαζιά στα οποία θα μπορούσα να ψάξω για φόρεμα και παπούτσια?
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας θα πρέπει να μας πεις πιο συγκεκριμένα πράγματα για το location, το προσωπικό σου στιλ και το budget που έχεις για την περίσταση για να σε βοηθήσουμε πιο σωστά. Περιμένουμε πληροφορίες!

Ερώτηση
Γειά σας! Αρχές Φεβρουαρίου παντρεύεται ο αδελφός μου και θα φορέσω ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με έναν ώμο, μισή πλάτη έξω (διαγώνιο κόψιμο) και πολλά βολάν. Επειδή το φόρεμα είναι φασαριόζικο αγόρασα μία γόβα κλασική μυτερή εντελώς απλή στο χρώμα του πούρου. Τώρα σκέφτομαι ότι ίσως φαίνεται πολύ φτωχό σαν παπούτσι σε σχέση με το φόρεμα. Μήπως να βάλω μαύρη γόβα?
Βοήθεια παρακαλώ!!!!

Απάντηση
Mας αρέσει η επιλογή του χρώματος γιατ;i ξεφεύγεις από το αναμενόμενο μαύρο. Eναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις μια σε nude απόχρωση που είναι και η πιο chic επιλογή και δεν θα βαρύνει το αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας κανω δύο ερωτήσεις. Το ύψος μου είναι 1,73 και είμαι 49 κιλά. Έχω μια μαύρη μπλούζα πλεκτή αλλά τα μανίκια είναι μέχρι τον αγκώνα και ειναι τρυπητή, δηλαδή απο μέσα αναγκαστικά πρέπει να φορέσω και άλλη μπλούζα. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τι θα γινόταν να τη φοράω απο μέσα; Και η άλλη ερώτησή ειναι: μου αρέσουν πολύ τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα φοράω όμως σχεδόν πάντα με πιο φαρδιές μπλούζες απο μέσα. Πιστεύετε ότι θα ταίριαζαν με κάτι στενό από μέσα τελείως; Όσες φορές το έχω δοκιμάσει με κάτι στενό νιώθω ότι φαίνεται άσχημο. Ευχαριστώ πολύ…

Απάντηση
Φίλη μας μέσα από το μαύρο πουλόβερ σου δοκίμασε κάποιο λευκό ή τζιν πουκάμισο ενώ μέσα από το ψηλόμεσο παντελόνι δοκίμασε και κάτι πιο στενό ή κάτι που δεν είναι πάρα πολύ φαρδύ αρκεί το σύνολο να έχει ισορροπία.

Ερώτηση
Γεια σας! Ψάχνοντας πολυ στο Ίντερνετ ζαλίστηκα περισσότερο και δεν βρήκα καλύτερους από εσάς να ρωτήσω! Καταρχήν συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά ! Έχω αγοράσει ένα skater dress με μανίκι 3 τεταρτα άσπρο και δε ξέρω πως να το συνδυάσω καθε εποχή. Επίσης ταιριάζει απο πάνω με κλειστό τζιν πουκάμισο; Ταιριάζει με οπάκ η λεπτό μαύρο καλσόν; Σκέφτηκα και την εκδοχή να κόψω την φούστα μήπως κάνω περισσότερους συνδυασμούς, τι λέτε;

Απάντηση

Φίλη μας το skater dress σου θα το φορέσεις με οπάκ καλσόν, jean jacket, bomber jacket ή college jacket απο πάνω και σε παπούτσια μπορείς να φορέσεις sneakers σε casual περιστάσεις και ψηλοτάκουνες γόβες για το βράδυ.

Read More

And More