“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα, με λένε Μαρία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Επειδή δεν έχω χρόνο θέλω να μου προτείνετε καταστήματα ή εταιρείες ρούχων για να βρω το κατάλληλο φόρεμα για τη βάπτιση των δίδυμων αγοριών μου. Τα φορέματα που με κολακεύουν ειναι τα στενά μέχρι το γόνατο που εφαρμοζουν στο σώμα και θα ήθελα να το συνδυάσω με γόβες ή πλατφόρμες και να μην είναι πολύ επίσημο, ευχαριστώ …

Απάντηση
Φίλη μας για μία τέτοια αγορά καλό θα ήταν να πας σε ενα μεγάλο mall που εχει πολλές εταιρείες μαζί για να δεις πολλά και διαφορετικά σχέδια χωρίς πολλή κούραση και θα μπορείς να συγκρίνεις γρήγορα σχέδια και τιμές. Σου προτείνουμε το Attica στο κέντρο της Αθήνας ή το Golden Ηall στα βόρεια.

Ερώτηση
Γεια σας. Έχω πάρει το ρούχο της φωτογραφίας για έναν γάμο που έχω τον Ιούνιο. Με τι χρώμα θα μπορούσα να ολοκληρώσω το σύνολο για να γίνει πιο εντυπωσιακό (κοσμήματα, παπούτσια, clutch bag). Θα μπορούσα να το συνοδεύσω με κάποια εσάρπα για το βράδυ;
Σας ευχαριστω πολύ.

/

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας πολύ ωραία αγορά! Θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι πέδιλα με χοντρό τακούνι σε χρώμα pastel- γαλάζιο για να κανει μία ωραία αντίθεση (θα βρεις παντού), χρωματιστά σκουλαρίκια (όχι κολιέ είναι αρκετά busy η ολοσώμη φόρμα) και να κρατήσεις ένα nude μικρό clutch. Εννοείται ότι μπορείς να έχεις μαζί σου μια εσάρπα σε ένα ουδέτερο χρώμα π.χ. λευκό ή μπεζ και να την φορέσεις αν κρυώνεις.

//

Ερώτηση
Γεια σας. Έχω μια βάπτιση στις 24 Μαίου και θα ήθελα να ρωτήσω αν η παντελόνα που επισύναψα είναι κατάλληλη και αν ναι με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω. Έχω γόβες nude αλλα λίγο προς το ροζ. Αν δεν είναι ωραίο θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι άλλο αλλά οικονομικό. Ευχαριστώ…

/

Απάντηση
Φίλη μας οι γόβες σου δεν είναι κακή επιλογή αρκεί όμως να φορέσεις απο πάνω κάτι λευκό. Ένα ωραίο αέρινο τοπ και να κρατήσεις ένα clutch μπεζ ενώ σε αξεσουάρ ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή κάτι λεπτό χρυσό στο λαιμό είναι μια χαρά για την περίσταση.

Ερώτηση
Μόλις αγόρασα μπλε ραφ φόρεμα, στενό, μίντι με ωραία ανοιχτή πλατη. Είμαι αδερφή του γαμπρού
στις 6 Ιουνίου. Να βάλω μαύρα πέδιλα ή ανοιχτόχρωμα? Επίσης σκουλαρίκια μακριά ή κολιέ εντυπωσιακό? Ευχαριστώ.(Είμαι 34 ετών και 55κιλά).

Απάντηση
Πολύ ωραίο χρώμα διάλεξες. Σε παπούτσι θα σου προτείνουμε σίγουρα ανοιχτόχρωμα πέδιλα όχι μαύρα (πολύ χειμερινά) και από κοσμήματα καλύτερα σκουλαρίκια είναι πιο θηλυκή επιλογή για ένα τέτοιο φόρεμα.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια για μια ακόμη φορά θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σας……στο τέλος Ιουνίου θα γίνει η βάφτιση της ανηψιάς μου στην Κρήτη στις 7 το απόγευμα……αγόρασα το φόρεμα που σας επισυνάπτω και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ να το συνδυάσω και πως να χτενίσω τα μαλλιά μου αλλά και για μακιγιάζ…..είμαι 1.60 μελαχρινή με ανοιχτά καστανά μακριά μαλλιά……σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, Κυριακή.

/

Απάντηση
Κυριακή για την περίσταση και το location θα συνδυάσεις το φόρεμα σου (που μας αρέσει πολύ) με ένα ζευγάρι ταμπά πέδιλα, χρυσά βραχιόλια όπως στην φωτό και θα κρατήσεις ένα λευκό δερμάτινο μικρό clutch. Tα μαλλιά σου καλό θα ήταν να τα εχεις πιάσει αφού το φόρεμα έχει εντυπωσιακό πάνω μέρος αλλά όχι κάτι υπερβολικό, ένα pony tail είναι πολύ καλά επιλογή. Σε μακιγιάζ τόνισε τα χείλη σου με ενα χρώμα που σου πάει ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπο κράτησε bronze αποχρώσεις.


Ερώτηση
Καλησπέρα σας!! Το καλοκαίρι θα παντρέψω μια φίλη μου.Ειμαι 1.65 και 51 κιλά. Έχω ένα πολύ συμμετρικό σώμα. Σκεφτόμουν να φορούσα ένα φόρεμα γκρι που έχω και δεν το έχουν δει στο περιβάλλον της για λόγους οικονομίας. Είναι αρχαιοελληνικό σχέδιο στο μπούστο , αέρινο και κοντό.Τι παπούτσια θα μου προτείνατε να βάλω;


Απάντηση

Φίλη μας με το στiλ του φορέματος σου θα ταίριαζε ένα πέδιλο με δεσίματα για να ολοκληρώθει ιδανικά το αρχαιοελληνικό look. Διάλεξε κάποιο με έντονο χρώμα σου στέλνουμε και φωτό για να εμπνευστείς. Σε αξεσουάρ διάλεξε ενα arm cuff ενώ στα μαλλιά μία “χαλασμένη” πλεξίδα θα ήταν τέλεια.

/

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις χρήσιμες συμβουλές που δίνετε. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για ενα φόρεμα μου. Σκέφτομαι να βάλω σε γάμο που θα γίνει μάσα Ιουνίου και θα είμαι η κουμπάρα. Να σας πω οτι ειμαι μελαχρινή, 1.70 ύψος και 58 κιλά. Το φόρεμα που πήρα ειναι μακρύ, σε bony απόχρωση και αρχαιοελληνικό ύφος. Αυτό που με απασχολεί είναι μήπως θα δείχνει άσχημο δίπλα απο το νυφικό που θα είναι σε ivory αποχρωση και κατά πόσο ταιριάζει αυτό το χρώμα στη συγκεκριμένη περίσταση. Επίσης μου άρεσε ο συνδυασμός με μεγάλο, εντυπωσιακό, χρωματιστό κόσμημα στο λαιμό αλλα δεν ξέρω αν ο συνδυασμός αυτός θα το κάνει να μοιάζει πρόχειρο. Περιμένω τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας αφού γίνεσαι κουμπάρα θα ξέρεις τι νυφικό θα βάλει η νύφη. Αν νομίζεις ότι μοιαζουν στο χρώμα- ύφος καλύτερα να αποφύγεις να βαλεις το ρούχο που μας περιγράφεις αν δεν νιώθεις εσύ άνετα. Διαφορετικά το κόσμημα που ταιριάζει σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι σκουλαρίκια ή ένα ωραίο λεπτό βραχιόλι στο μπράτσο και σίγουρα όχι μαλλιά με μπουκλες κ.λ.π. Κατι σε χαλαρό πιάσιμο μαλλιών θα είναι chic και σωστό.

Read More

And More