“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου..

Ποιες είναι οι τάσεις του καλοκαιριού; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, έχω ένα πολύ ωραίο μπεζ ριχτό και κοντό φορεμα όλο δαντέλα μπορείτε να μου πείτε με αυτό το φόρεμα τι παπούτσια και τι κοσμήματα μπορώ να φορέσω; Το θέλω για μια βάπτιση που είναι μεσημέρι, σαs ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας αφού η βάφτιση είναι μεσημέρι, μπορείς να βάλεις πέδιλα σε ασημένια απόχρωση που θα κάνει ωραίο συνδυασμό με το μπεζ χρώμα το φορέματος ενώ σε κόσμημα διάλεξε ένα μεγάλο ασημένιο βραχιόλι και όχι κολιέ ή αν πιάσεις τα μαλλιά σου ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους σε μεσαίο μέγεθος.


Ερώτηση

Καλησπέρα, είμαι καλεσμένη σε γάμο και θέλω να βάλω maxi φόρεμα αμάνικο, κλειστό λίγο επάνω από μαύρη δαντέλα με ανοιχτή πλάτη πίσω. Είναι υπερβολή; Σε πόλη θα γίνει ο γάμος και απόγευμα. Το είχα πάρει από χειμερινή κολεξιόν αλλά είναι διαφανές με μίνι εσωτερική φούστα. Το σκεφτόμουν με μαλλιά ίσια και τραβηγμένα όλα πίσω. Θενκς!

Απάντηση
Φίλη μας άνετα μπορείς να βάλεις το φόρεμα σου μέσα στην πόλη αρκεί να μην βάλεις καθόλου αξεσουάρ. Σέταρε το με λεπτά μαύρα πέδιλα και κράτα ένα extra small clutch.Ο τρόπος που σκέφτεσαι να χτενίσεις τα μαλλιά σου είναι πολύ σωστός και θα ολοκληρώσει θηλυκά και κομψά το όλο σου look.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας, στις 22 Ιουλίου αποφοιτώ και θα ήθελα τη στιλιστική σας γνώμη. Έχω αγοράασει μια μπλε παντελόνα με πιέτες και από πάνω ένα αμάνικο τοπ. Μπορείτε να μου πείτε με τι παπούτσια να τα συνδυάσω; Πλατφόρμες ή τακούνια; Έχω γαλάζιες πλατφόρμες με καφέ γατζάκια, συνδυάζονται ή όχι; Επίσης πειράζει να φαίνονται λίγο τα παπούτσια ή πρεέπιε να είναι η παντελόνα εντελώς ίσια με τα παπούτσια; Ευχαριστώ πολύ! 🙂

Απάντηση
Φίλη μας όταν φοράμε παντελόνα κανονικά το παπούτσι δεν πρέπει να φαίνεται καθόλου ή ελάχιστα, οπότε δοκίμασε τις πλατφόρμες σου και αν φαίνονται λίγο τότε μπορείς να τις φορέσεις διαφορετικά θα πρεπει να συνδυάσεις ένα άλλο ζευγάρι σε λευκό ή nude χρώμα αλλά θα βρεις παντού και πολύ οικονομικά αυτές τις μέρες με τις εκπτώσεις.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα παπουτσιών ταιριάζει με κίτρινο (λεμονί συγκεκριμένα) τοπ και μακριά γκρι φούστα. Ανάμεσα σε ταμπά και λεμονί παπούτσια τι θα ήταν καλύτερο να διαλέξω;

Απάντηση
Φίλη μας απόφυγε να σετάρεις το λεμονί τοπ με λεμονί παπούτσια είναι πια ξεπερασμένο. Η επιλογή ένος ταμπά πέδιλου είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και φρέσκια.

Ερώτηση
Για έναν γάμο έχω αγοράσει ένα λιτό μάξι μπλε ρουά φόρεμα. Θα ήθελα να το βάλω με πλατφόρμες (για άνεση) . Θα ήθελα να μου προτείνετε χρώμα πλατφόρμας και τσάντας-φακέλου. Είμαι, 1,65 και 70 κιλά, 47 ετών με μακριά ξανθά σκούρα μαλλιά. Επιπλέον οι συμβουλές σας για τη συνολική εμφάνιση θα είναι πολύτιμες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε με το μακρύ σου φόρεμα να βάλεις πέδιλα με φιάπα και χοντρό τακούνι που είναι το ίδιο με άνετα με τις πλατφόρμες αλλά πολύ πιο στιλάτα ενώ σε τσαντάκι κράτησε ένα ωραίο χρυσό clutch.Tα μαλλιά σου αν θέλεις να τα αφήσεις κάτω χτένισε τα με χαλαρούς κυματισμούς και στο μακιγιάζ απόφυγε τις πολλές λάμψεις ή υπερβολές. Ιδανικά τόνισε ή τα μάτια σου με ένα ωραίο καλοκαιρινό smokey eye ή τα χείλη με ένα ωραίο ματ χρωματιστό κραγιόν.

//

Ερώτηση
Καιλησπέρα, είμαι 42 ετών και γίνομαι κουμπάρα. Ο γάμος γίνεται στην Αθήνα και θα φορέσω ενα μακρύ φλοράλ φόρεμα. Μπορείτε να μου πείτε τι κολιέ να επιλέξω και γενικότερα πως να συνδυάσω τα αξεσουάρ; Σας ευχαριστώ πολύ, Ιωάννα.

Απάντηση
Φίλη μας Ιωάννα καλό θα ήταν με το maxi floral φόρεμα σου να μην βάλεις πολλά αξεσουάρ. Σίγουρα όχι κάτι στο λαιμό ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σκέτα χρυσά ή με λίγο από τα χρώματα του φορέματος ή ένα δύο χρυσά μεγάλα βραχιόλια. Μπορείς να κρατήσεις ένα χρωματιστό clutch σε απόχρωση που έχει το φόρεμα και να φορέσεις ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες σε μια ουδέτερη απόχρωση όπως λευκό ή nude. Καλή επιτυχία.


Ερώτηση

Γεια σας και συγχαρητήρια για τις πολλές και χρήσιμες συμβουλές που μας δίνετε. Τέλη Αυγούστου παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη (θα είμαι η κουμπάρα). Υπο κανονικές συνθήκες η εξεύρεση φορέματος θα ήταν μια εύκολη υπόθεση για εμένα, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης μου όμως δεν έχω ιδέα τι να φορέσω!! Είμαι1.59 ύψος με 45 (??) κιλά… Τώρα δεν ζυγίζομαι για ευνόητους λόγους.. το σώμα μου είναι περίπου το ίδιο με μια τεράστια κοιλιά.

Απάντηση
Φίλη μας το μόνο που μπορείς να φορέσεις σε μία τέτοια περίσταση και έγκυος είναι κάποια φόρεμα σε χαλαρό ύφος και απλές γραμμές που θα καλύπτει την κοιλίτσα και θα νιώθεις άνετα. Μπορείς να ψάξεις κάποιο σε maxi γραμμή ή σε midi (ανάλογα πως νιώθεις με το σώμα σου) χωρίς έντονο ντεκολτέ και τιράντες προτίμησε κάποιο με σταθερό πάνω μέρος που ανοίγει σιγά σιγά απο το στήθος και μετά σε empire στιλ, απόφυγε τα πολλά χρώματα, διάλεξε ένα μονόχρωμο σε χρώμα που σου πάει και συνδύασε το με ωραία μεταλλιζέ σανδάλια ή μία άνετη πλατφόρμα.

Read More

And More