40 Fashion Τips & Τricks που κάθε κορίτσι πρέπει να γνωρίζει…

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει κατά καιρούς διάφορα tips και tricks, σχετικά με τη μόδα και το στιλ. Κάποια από αυτά λειτουργούν κάποια όχι και τόσο. Εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο χρήσιμα από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε. Εμπιστεύσου μας και κάνε την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και πολύ πιο stylish

1. Πλύνε το καινούριο τζιν σου δύο φορές πριν αποφασίσεις πόσο θα το κοντύνεις. Ο λόγος; Το τζιν πάντα μαζεύει στο πλύσιμο.

2. Αν έχεις λεκέ από λάδι στην αγαπημένη σου τσάντα, κάλυψέ τον με ταλκ και άφησέ το ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί. Αν επιμένει, επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να φύγει τελείως.

3. Χρησιμοποίησε λευκό κρασί για να αφαιρέσεις τους λεκέδες από κόκκινο κρασί.

4. Αν έχεις αμφιβολίες για κάτι που σκέφτεσαι να αγοράσεις, άφησέ το. Αν το επόμενο πρωί το σκέφτεσαι ακόμα τότε αγόρασέ το.

5. Μην πλένεις ποτέ το μαγιό σου στο πλυντήριο παρά μόνο στο χέρι.Το πλύσιμο στο πλυντήριο θα το κάνει να χάσει την ελαστικότητά του και θα χαλάσει η εφαρμογή του. Η μοναδική εξαίρεση μπορεί να είναι στο τέλος των διακοπών σου. Να το τοποθετήσεις όμως στο εσωτερικό μιας μαξιλαροθήκης και να το πλύνεις στο πρόγραμμα για ευαίσθητα.

6. Τοποθέτησε σκουλαρίκια με clips στις μπαλαρίνες ή τις γόβες σου ή ακόμα και στο γιακά του πουκάμισου σου και δώσε τους εντυπωσιακή όψη.

7. Αν σου πέσει κερί σε ένα ρούχο, βάλε από πάνω ένα κομμάτι λαδόκολλα και πέρασέ το με το σίδερο. Μόλις την αφαιρέσεις, θα φύγει και το κερί μαζί της.

8. Βάλε μια δόση βότκα μαζί με το νερό στο βάζο σου για να επιμηκύνεις τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών σου.

9. Για να καθαρίσεις ένα λεκέ από τα suede παπούτσια σου, πάρε λίγη ψίχα ψωμιού και άφησε τη να ξεραθεί. Στη συνέχεια τρίψε το λεκέ και θα εξαφανιστεί.

10. Χρησιμοποίησε ταινία διπλής όψεως στο στρίφωμα του ρούχου σου για να το κοντύνεις αν θέλεις να το φορέσεις και δεν προλαβαίνεις να πας στο ράφτη.

11. Ψάχνεις ένα εύκολο τρικ για να φαίνονται τα πόδια σου πιο μακριά; Δοκίμασε ένα ζευγάρι nude γόβες. Θα δίνουν την εντύπωση πως είναι η προέκταση των ποδιών σου.

12. Αν λερώσεις το ρούχο σου μην τρίψεις το λεκέ. Προσπάθησε να τον αφαιρέσεις ταμποναριστά. Τρίβοντας ή σκουπίζοντας το, ο λεκές θα εισχωρήσει βαθύτερα στις ίνες του υφάσματος.

13. Μετά το μπάνιο, χρησιμοποίησε το σεσουάρ σου για να ξεθολώσεις τον καθρέφτη από τους ατμούς.

14. Αν σπάσει το ρουζ ή κάποια σκιά μέσα στην τσάντα σου, μερικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τα ίχνη.

15. Πηγαίνεις στα μαγαζιά για να βρεις το outfit για ένα ξεχωριστό event; Πήγαινε μακιγιαρισμένη και με φτιαγμένα μαλλιά για να έχεις καλύτερη εικόνα του look σου. Κι αν μπορείς σε μια τσάντα να έχεις μαζί σου και ψηλά τακούνια.

16. Χρησιμοποίησε λακ για να αφαιρέσεις ένα λεκέ από κραγιόν.

17. Μη φοράς ποτέ τα ρούχα σου αμέσως μετά το σιδέρωμα. Θα τσαλακωθούν ακόμα περισσότερο. Περίμενε λίγα λεπτά και φόρεσε τα τότε.

18. Μια ωραία εμφάνιση ξεκινάει από το εσωτερικό. Μην υποτιμάς την αξία του κορσέ. Είνα ο καλύτερος φίλος της γυναίκας.

19. Οταν κονταίνεις το τζιν σου, ζήτησε από το ράφτη να του προσαρμόσει το αρχικό στρίφωμα. Μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα αξίζει τον κόπο.

20. Για να αφαιρέσεις λεκέδες από νερό στα δερμάτινα παπούτσια σου ρίξε μερικές σταγόνες ξίδι σε κρύο νερό και τρίψε τους λεκέδες με μια μαλακή βούρτσα μέχρι να μην είναι πια ορατοί. Αφησέ τα να στεγνώσουν μια νύχτα.

21. Αν έχεις μικρή ντουλάπα μην αποθηκεύεις τα παπούτσια σου σε ογκώδη κουτιά. Τοποθέτησέ τα στη σειρά στον πάτο της ντουλάπας σου.

22. Τα σουτιέν πρέπει να αντικαθιστώνται κάθε τρεις με έξι μήνες ανάλογα με τη συχνότητα που τα φοράς. Αργότερα χάνουν την ελαστικότητά τους και την υποστήριξη που σου προσφέρουν.

23. Το παντελόνι σου είναι λίγο στενό; Μόλις το πλύνεις, άπλωσέ το και όσο είναι ακόμα νωπό τέντωσε το με τα χέρια σου στο ύψος της ζώνης.

24. Η αξία που έχει μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη δεν είναι μύθος. Όχι μόνο σε προστατεύει από τα σημάδια του μαξιλαριού στο πρόσωπο αλλά είναι και πολύ πιο απαλό για το δέρμα και τα μαλλιά σου.

25. Χρησιμοποίησε λεμόνι για να αφαιρέσεις τους λεκέδες από self-tanning προιόντα.

26. Ενα καλό tip όταν καθαρίζεις τη ντουλάπα σου: Ζήτησε από μια φίλη σου της οποίας το στιλ σου αρέσει να σε βοηθήσει. Μπορεί να σου δώσει ιδέες για το πως να φορέσεις κάποια κομμάτια που εσύ δεν είχες ποτέ σκεφτεί.

27. Φοράς δερμάτινα παπούτσια χωρίς κάλτσες; Οταν τα βγάζεις, γέμιζε τα με ένα μαλακό πανί. Θα απορροφήσει την υγρασία και θα βοηθήσει τα παπούτσια να κρατήσουν τη φόρμα τους.

28. Το ότι τα πιο φαρδιά ρούχα κολακεύουν τις πιο πλούσιες σιλουέτες είναι μύθος. Το σημείο κάτω από το στήθος είναι το πιο λεπτό στο σώμα κάθε γυναίκας. Αν το τονίσεις λοιπόν με μια ζώνη, θα φαίνεσαι τουλάχιστον ένα size πιο αδύνατη.

29. Χρησιμοποίησε αφρό ξυρίσματος για να αφαιρέσεις το λεκέ στο εσωτερικό του γιακά στο πουκάμισο σου.

30. Παρέμεινε chic ακόμα και με πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Αν φοράς μίνι φούστα ή σορτς κάλυψε το επάνω μέρος του σώματος με ένα κλειστό τοπ. Αν το τοπ σου είνα αποκαλυπτικό τότε συνδύασέ το με παντελόνι ή maxi φούστα.

31. Περιόρισε την γκαρνταρόμπα σου κατά 25% κάνοντας την εξής ερώτηση: Αν ψώνιζα αυτή τη στιγμή θα το αγόραζα αυτό; Aν η απάντηση είναι όχι τότε αυτό το ρούχο δεν σου είναι χρήσιμο.

32. Ενα μοντέρνο τρικ για να φαίνεσαι ανεπιτήδευτα stylish είναι να συνδυάσεις ένα βραδινό κομμάτι όπως ένα μεταξωτό παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες με ένα απλό t-shirt.


33. Αν έχεις αμφιβολία για το νούμερο τζιν που θα πάρεις, προτίμησε το μικρότερο. Τα τζιν πάντα ανοίγουν καθώς τα φοράς.

34. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις την ντουλάπα σου να φαίνεται οργανωμένη είναι να χρησιμοποιήσεις τις ίδιες κρεμάστρες και να τα τοποθετήσεις ανα χρώμα και σχήμα.

35. Ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου είναι μέσα σε θήκες που κλείνουν με φερμουάρ. Βοηθάει τα κομμάτια να διατηρήσουν τη λάμψη τους και εμποδίζει τη φθορά τους.

36. Το μυστικό για να εφαρμόζουν τα ρούχα τέλεια επάνω σου είναι το lycra. H σύνθεση 95% βαμβάκι και 5% lycra στα t-shirts και το λιγότερο 2% Lycra στα τζιν βοηθάει τα ρούχα να κρατήσουν το σχήμα τους.

37. Επένδυσε σε καλά αξεσουάρ όπως φουλάρια, γυαλιά ηλίου, καπέλα και κοσμήματα για να μεταμορφώσεις και το πιο απλό outfit.

38.Σου έπεσε παραπάνω άρωμα αυτή τη φορά; Χρησιμοποίησε ένα προιόν ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι για να αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα.

39.Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι ξύδι στο ξέβγαλμα των σκούρων denim σου για να διατηρήσουν την απόχρωση τους.

40. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το προσωπικό στιλ. Βρες αυτό που σε εκφράζει και υποστήριξε το!

Read More

And More