The new jeans και πως να τα φορέσεις! Πριν βγεις για ψώνια ρίξε μια ματιά στις “βιτρίνες” του TLIFE…

Το τζιν είναι το πιο διαχρονικό και κλασικό στιλ που υπάρχει στην αγορά. Ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη επένδυση από την αγορά ενός καλού τζιν παντελονιού που θα μπορέσεις να το βάλεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι στην βραδινή σου έξοδο.Το ίδιο ισχύει και για την αγορά ενός τζιν jacket που φέτος κάνει δυναμική επιστροφή και θέτει νέα δεδομένα στο πανοφώρι που θα βάλεις. Φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή της jean φούστας που κάνει εύκολα ένα girlie νεανικό στιλ.

Το TLIFE σου παρουσιάζει τα τρία jean must have της σεζόν και πως να τα συνδυάσεις.

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλα τα προϊόντα…


Το jean παντελόνι είναι η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή ρούχου που υπήρξε ποτέ. Είναι σοφός αυτός που το δημιούργησε γιατί το έκανε να είναι δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλλα και να υπάρχει από την ντουλάπα ενός μωρού μέχρι την ντουλάπα της γιαγιάς σου.
Αξίζει να δώσεις χρήματα ώστε να αγοράσεις ένα καλό ποιοτικά jean αφού είναι επένδυση. Ξέρεις πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και ξέρεις πως εάν σε βολέψει θα είναι η πρώτη σου επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις στη δουλειά, στο πρώτο ραντεβού αλλά και στη βόλτα που θα πας με τις φίλες σου.
Για να δεις τι jean να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου κάνε κλικ εδώ.


H τζιν φούστα είναι μια επιλογή που πρέπει εάν την κάνεις να την συνδυάσεις έξυπνα ώστε να μην φαίνεται ‘φθηνή’. Προτίμησε να φορέσεις φούστα ψηλόμεση, όχι πολύ μίνι, μέχρι τη μέση του μηρού είναι μια χαρά ώστε να κάνεις ένα θηλυκό σύνολο. Οι chic επιλογές στα αξεσουάρ αμέσως θα αναβαθμίσουν το σύνολό σου αλλά και θα δώσουν μια διαφορετική αίσθηση στo μέχρι τώρα girlie trend.


Το jean jacket όπως και το jean πουκάμισο θα γνωρίσουν φέτος την αποθέωσή τους. Επιστρέφουν δυναμικά και φοριούνται όλες τις ώρες σε κάθε περίσταση. Το jean μπουφάν δημιουργεί μία αρκετά retro αίσθηση που μπορείς να τη δημουργήσεις είτε με πολύ casual αξεσουάρ είτε κάνοντας πιο glamour σύνολα και επιλέγοντας τα ανάλογου στιλ τσάντα και παπούτσια.
Για να μάθεις περισσότερα και να δεις πιο ακριβώς jean jacket σου ταιριάζει κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More