FASHION UPDATE: 5 απλοί τρόποι να φρεσκάρεις το look σου αυτήν τη χρονιά!

Όποιο περιοδικό μόδας κι αν ανοίξεις πιθανότατα θα συναντήσεις μια μεγάλη λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια μιας ντουλάπας που “κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει”. Μια καμπαρντίνα, ένα μικρό-μαύρο-φόρεμα, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα λευκό πουκάμισο, μια σειρά από πέρλες και ο κατάλογος συνεχίζεται…

Ενώ εμείς δεν αρνούμαστε ότι αυτά τα κομμάτια είναι κλασικά, ευέλικτα, και συχνά πολύ απαραίτητα πιστεύουμε επίσης ότι κάθε γυναίκα ξέρει ήδη πόσο πολύτιμη και μοναδική είναι. Είναι πλέον τετριμμένο να μας λένε ότι πρέπει να αποκτήσουμε μια κλασική καμπαρντίνα, όταν το έχουμε ακούσει από τότε που είμαστε αρκετά μεγάλες ώστε να διαβάζουμε τα περιοδικά μόδας.

Επιπλέον, ας είμαστε ειλικρινείς: Οι καιροί αλλάζουν. Και παρά το γεγονός οι γυναίκες εξακολουθούμε να εκτιμούμε τη σημασία του να δείχνουμε περιποιημένες, σοφιστικέ και διαχρονικές, θέλουμε επίσης να δείχνουμε ξεχωριστές και μοντέρνες -κάτι που είναι δύσκολο πετύχουμε φορώντας μπαλαρίνες και κλασικές καμπαρντίνες, για παράδειγμα. Όταν όλες οι γυναίκες πιστεύουμε πως πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα ίδια πράγματα διατρέχουμε τον κίνδυνο να φαινόμαστε παρόμοιες ακόμα κι αν σετάρουμε τα βασικά κομμάτια μας με διαφορετικούς τρόπους .

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε 5 πραγματικά χρήσιμα και δοκιμασμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με κάποιες μοντέρνες εναλλακτικές σε παρόμοιο ύφος που θα φρεσκάρουν όμως πανεύκολα το look μας. Πάμε να τα δούμε…

1. Αντί του κλασικού skinny jeans, δοκίμασε ένα flared jeans.
Ένα κλασικό skinny jeans θα έχει πάντα μια θέση στην γυναικεία ντουλάπα, αλλά υπάρχει κάτι τόσο κομψά ρετρό σε ένα flared jean όταν συνδυάζεται με μοντέρνα basic κομμάτια. Τόσο 70s!

/

2. Αντί για μια μπεζ καμπαρντίνα, δοκίμασε ένα army jacket
Ένα χακί army jacket μπορεί να προσφέρει μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στο look σου και να δείξει το ίδιο stylish με μια καμπαρντίνα αλλά λιγότερο συντηρητικό.

/

3. Αντί για μια μαύρη pencil φούστα, δοκίμασε μια δερμάτινη pencil φούστα
Οι δερμάτινες φούστες είτε είναι σε στενή είτε και σε πιο χαλαρή γραμμή είναι ειδικά σχεδιασμένες να μπουν στο ρόλο μιας κλασικής pencil φούστας για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Φόρεσέ τη όπως θα έκανες με μια κανονική φούστα: με μια μεταξωτή μπλούζα, ένα basic μπλουζάκι, ένα σακάκι ή ένα ογκώδες πουλόβερ.

/

4. Αντί για μπαλαρίνες δοκίμασε μυτερά-φλατ παπούτσια
Οι μπαλαρίνες με στρογγυλεμένη μύτη δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας αρέσουν, ένα ζευγάρι κομψά μυτερά- φλατ παπούτσια όμως μπορούν να δείξουν πολύ πιο μοντέρνα όταν συνδυάζονται με cropped pants, φορέματα και κοντές φούστες. Επιπλέον, είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα μυτερά φλατ μπορούν πραγματικά να σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη.

/

5. Αντί για το κλασικό μαύρο παντελόνι, δοκίμασε ένα χρωματιστό cropped παντελόνι.
Τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένα μαύρο παντελόνι όσον αφορά στην ευελιξία, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο μπορεί να σε βολέψει και ένα μοντέρνο cropped παντελόνι σε ένα τολμηρό χρώμα. Φόρεσέ το στο γραφείο με ένα λευκό ή denim πουκάμισο, ένα σακάκι και ένα ωραίο ζευγάρι γόβες με straps στον αστράγαλο και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια μαύρη, μεταξωτή μπλούζα στη βραδινή σου έξοδο.

/

Read More

And More