Πώς να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου!

Η ώρα των διακοπών έφτασε και μαζί της έρχεται η όχι-και-τόσο ευχάριστη διαδικασία του να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου.
Πρέπει λοιπόν να σκεφτείς τι θα πάρεις και τι θα αφήσεις πίσω, να μην προσπαθήσεις να πάρεις ολόκληρη την ντουλάπα σου μαζί, να μην μπεις σε περιττά έξοδα της τελευταίας στιγμής και φυσικά να φροντίσεις να είσαι cool και stylish στις διακοπές σου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν και κυρίως για να μην αγχωθείς παραπάνω, πριν αρχίσεις να πακετάρεις αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις τα tips που συγκεντρώσαμε για σένα που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χώρο στη βαλίτσα σου αλλά και να δείχνεις ανεπιτήδευτα stylish σε κάθε στιγμή των διακοπών σου!

1.
Ξεκίνησε με μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων, έτσι ώστε όλα τα κομμάτια που θα πάρεις να λειτουργούν μαζί. Το αγαπημένο navy blue, το λευκό και το γαλάζιο, δείχνουν πάντα φρέσκα, και ταιριάζουν ωραία με τα τζιν. Άλλος ένας εύκολος συνδυασμός είναι το λευκό, το εκρού και το χακί με λίγο πορτοκαλί. Πάντα να συμπεριλαμβάνεις και μερικά printed ή ριγέ κομμάτια για το οπτικό ενδιαφέρον.

2.
Άπλωσε στο κρεβάτι σου όλα όσα σκοπεύεις να πάρεις μαζί για να δεις αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Σε γενικές γραμμές αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου είναι μερικά ελαφριά βαμβακερά φορέματα, ένα ή δύο χαλαρά εμπριμέ pajama pants, μερικά T-shirts, ένα jean σορτς, μία ζακέτα σε περίπτωση που πας σε νησί και μπορεί να κρυώσεις το βράδυ, ένα μαγιό και beachwear. (Μην ξεχάσεις εσώρουχα και νυχτικά!)

3.
Στη συνέχεια έρχονται τα αξεσουάρ. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια όπως εσπαντρίγιες ή σανδάλια για να φοράς στην παραλία, ένα ζευγάρι πλατφόρμες για ένα γεύμα, δείπνο ή κοκτέιλ το βράδυ, ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου, μια cross-body bag, μια στοίβα από βραχιόλια και ένα μακρόστενο μαντήλι σε χρώμα ή μοτίβο που θα κάνει αντίθεση με τα ρούχα σου για να προσθέσεις ενδιαφέρον. Τέλος μπορείς να πάρεις και ένα ζευγάρι minimal σκουλαρίκια που θα ταιριάζουν με όλα σου τα looks.

4.
Ετοίμασε το νεσεσέρ σου με τα απαραίτητα όπως αντιηλιακά, σαμπουάν, κοντίσιονερ, οδοντόβουρτσα, ενυδατική κρέμα και μερικά καλλυντικά.

5.
Τα τελευταία θα τα βάλεις όλα μέσα σε μια μεγάλη tote από καμβά η οποία θα είναι και η τσάντα σου για την παραλία!

Καλές διακοπές!

Read More

And More