8 βιβλία μόδας που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

Πολλοί είναι αυτοί που όταν ετοιμάζονται για τις διακοπές τους επισκέπτονται βιβλιοπωλεία ώστε να εφοδιαστούν με όλους αυτούς τους φίλους για την παραλία. Θα σου πω ότι συμφωνώ και ναι το βιβλίο είναι ένας πολύ καλός φίλος αρκεί να με κάνει να περνάω καλά, να μην με προβληματίζει, να μην θέτει γρίφους στο κουρασμένο μου μυαλό και να είναι ελαφρύ ώστε όταν ξαπλώνω ανάσκελα στην άμμο να μην μου πιάνεται το χέρι. Θα με πεις περίεργη. Θα σου πω πως είμαι απλά ρεαλίστρια. Γιατί να θέλω ο φίλος να με κουράζει τόσο;

Και όταν μιλάω για κούραση, μιλάω και για το περιεχόμενο του βιβλίου. Είναι σαν να πας διακοπές με τον πιο κουραστικό γεμάτο προβλήματα φίλο σου κι όλη μέρα να μιλάτε για τα προβλήματά του. Έχω και δικά μου, σκέφτομαι, και επιλέγω κάτι που μόνο να με ψυχαγωγήσει μπορεί!

Βιβλία μόδας λοιπόν! Είναι ανάλαφρα, διασκεδαστικά, μαθαίνεις πράγματα και ναι ως κορίτσι σου επιτρέπουν να ονειρεύεσαι πως τα εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου. Μία βόλτα σε τρία μεγάλα βιβλιοπωλεία στην Αθήνα με έπεισαν πως αυτό που ψάχνω υπάρχει και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό.

Σου συγκέντρωσα 8 βιβλία που αξίζει να τα πάρεις μαζί σου στις φετινές σου διακοπές. Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More