Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling και απαντούν στις ερωτήσεις σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Χαίρομαι που βρίσκω όμορφες ιδέες από εσάς. Μπράβο για την υποστήριξη σας σε όλες τις αναγνώστριες! Με την σειρά μου θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας. Είμαι 1.63 και 72kg, πράσινα μάτια και κόκκινα μαλλιά. Γίνομαι νονά τέλος Σεπτεμβρίου.Τι μου προτείνετε σε ένδυση και υπόδηση? Η βάφτιση είναι σε νησί και είμαι μανούλα με 3 μηνών μωρακι! Θα μου πήγαινε ολόσωμη φόρμα ή φούστα μακριά με πιέτες? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Γειά σου φίλη μας, για την βάφτιση που έχεις τέλος Σεπτεμβρίου θα μας άρεσε κάτι σε ολόσωμη φόρμα εφόσον οι μακριές φούστες είναι κυρίως καλοκαιρνό ρούχο και δύσκολα κολακεύουν αν έχουν και πιέτες. Μία ολόσωμη φόρμα σε ένα σκούρο χρώμα όπως μπλέ, μπορντό ή κυπαρισσί με platform πέδιλα και κολιέ θα ήταν μία πολυ chic εμφάνιση.

Ερώτηση
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως να το συνδυάσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε το φόρεμά σου με λεπτά sexy πέδιλα, καθόλου αξεσουάρ κράτησε ένα μικρό clutch bag σε μαύρο και πρόσθεσε χρώμα με ένα κόκκινο κραγόν σε απόχρωση που σου πηγαίνει.

Eρώτηση
Καλημέρα, βαφτίζουμε το γιο μας την άλλη εβδομάδα και θα φορέσω ένα ζαχαρί-μπεζ φόρεμα με κεντήματα μέχρι το γόνατο. Γενικά είμαι γεμάτη εκτός από τις γάμπες που είναι κανονικές. Τι παπούτσι να βάλω? Ευχαριστώ

Απάντηση
Καλημέρα και σε εσένα στις περιπτώσεις που έχουμε καμπύλες αλλά λεπτές γάμπες αποφέυγουμε πολύ λεπτά παπούτσια ή πολύ chunky ιδανική λύση είναι ένα ζευγάρι peep toes που είναι μία μέση λύση και κολακεύει τις περισσότερες.

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τις υπέροχες συμβουλές σας, οι οποίες με έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν και για αυτό απευθύνομαι και πάλι σε εσάς! Σε λίγες μέρες έχω συνέντευξη σε μία δουλειά που σχετίζεται με τον χώρο της μόδας. Είμαι 1.65 με σωματότυπο μήλο και 20 χρονών. Θέλω να μου πείτε τι να φορέσω; ( προτιμώ τα flat παπούτσια)

Απάντηση
Φίλη μας σου ευχόμαστε να παει καλά η συνέντευξη! Θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο cropped παντελόνι σε λευκό χρώμα με ένα ωραίο τοπ που να σε κολακεύει στο επίμαχο σημείο της κοιλιάς και για παπούτσια ένα ζευγάρι pointy-toe flats. Σε χρώματα διάλεξε pastel αποχρώσεις που προτιμάς και κράτησε αν θέλεις μία ωραία shoulder bag.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα πάλι την συμβουλή σας. Με τι ρούχα μπορώ να συνδυάσω αυτές τις πλατφόρμες? Έχουν στην άκρη χρυσά τρουκ και δεν ξέρω πώς να τα ταιριάξω? Αν βάλω αξεσουάρ θα είναι πολύ φορτωμένο το στυλ?

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε τις πλατφόρμες σου με ουδέτερα χρώματα- λευκό, μαύρο, μπεζ- π.χ. λευκό παντελόνι και μαύρο πουκάμισο, με floral casual dresses με ψηλόμεσα shorts και αέρινα τοπ. Μην συνδυάζεις πολλά αξεσουάρ, προτίμησε λεπτά χρυσά κολιέ ή βραχιόλια ενώ απόφυγε να τις βάλεις με office looks, midi φορέματα και sporty σύνολα.

Ερώτηση
Καλημέρα! Οι στιλιστικές σας συμβουλές είναι εξαιρετικές, μπράβο σας! Θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει. Αγόρασα τα χρυσά lacoste sneakers που σας επισυνάπτω. Θα ήθελα να μου πείτε με τι χρώματα και είδη ρούχων μπορώ να τα φοράω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Πολύ ωραία αγορά, όμως τα χρυσά παπούτσια γενικά θέλουν προσοχή στο styling. Ιδανικά ταιριάζουν με απλό ντύσιμο που καταλήγει σε ένα λαμπερό παπούτσι αυτό να έχεις στο μυαλό σου.Θα είναι τέλεια με λευκό πουκάμισο και baggy blue jean, με total white denim σύνολο, με τζιν φούστα και μαρινιέρα ή με μονόχρωμα tank dresses.

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 30 χρονών, ύψος 1.55 και θέλω τι γνώμη σας για το φόρεμα της φωτογραφίας (είναι μπροστά, κοντό και πίσω, μακρύ). Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να το φορέσω σε μια βραδινή έξοδο. Παπούτσια, τσάντα, κοσμήματα και ένα πανωφόρι για να το ταιριάζω. Καθώς επίσης και το κατάλληλο μακιγιάζ, μανικιούρ και χτένισμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα αυτό είναι απλό αλλά και πολύ στιλάτο ταυτόχρονα. Αυτή την περίοδο μπορείς να το φορέσεις με κάποιο φουλάρι στο λαιμό και λεπτά πέδιλα, βραχιόλια και μία ωραία shoulder bag ενώ αργότερα με ενα leather jacket, ankle boots και σκουλαρίκια κρίκους. Τα μαλλιά με ένα tank dress είναι ωραία ή ίσια ή πιασμένα αλογουρά ενώ το μακιγιάζ θέλει σκούρο μπορντό κραγιόν-αν σου πάει- και φυσικά μάτια, όπως και σκούρο βερνίκι στα νύχια.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θέλω να φορέσω ένα πλεκτό μακρύ μπλε φόρεμα σε γάμο. Τι παπούτσια εκτός από πλατφόρμες και τι τσαντάκι να πάρω; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας, αν ο γάμος είναι σύντομα και μπορείς να βάλεις πέδιλα τότε ένα ζευγάρι platform πέδιλα θα είναι μια χαρά! Αλλά και οι πλατφόρμες ταιριάζουν τέλεια.

Read More

And More