DIY: Φτιάξε μόνη σου το βραχιόλι που πρωταγωνίστησε στα catwalks

Το σημερινό θέμα θα μπορούσε να είναι και φάση “from catwalk to reality”. Πριν καλά-καλά μπει η σεζόν, ξεκινήσαμε να σου δείχνουμε τις νέες τάσεις και να τις αναλύουμε. Τα νέα trends, εκτός από τα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια, επηρέασαν σημαντικά και τα κοσμήματα. Για παράδειγμα, είδαμε ότι την τιμητική τους φέτος έχουν τα oversized jewels, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ!

Μέσα σε αυτήν την fashion “περιήγηση” που κάναμε στα φετινά catwalks, αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας ήταν ένα βραχιόλι από τη σχεδιάστρια Isabel Marant. Μοιάζει με ζώνη, αλλά είναι bracelet. Το είδαμε και αμέσως είπαμε WOW. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το φτιάξεις μόνη σου. Κι εγώ μπορώ να σου το τεκμηριώσω αυτό που λέω. Η Πόπη Αναστούλη, θα σου δείξει τα υλικά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το φτιάξεις μόνη σου εύκολα. Για του λόγου το αληθές, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

P.S: Αυτό το βραχιόλι είναι σούπερ επιλογή για τα βραδινά σου σύνολα. Μπορεί εύκολα να προσφέρει ιδιαίτερο twist, ακόμα και στα πιο minimal looks. Τέλος, μην ξεχνάς ότι πλησιάζουν και οι γιορτές. Οπότε σίγουρα θα χρειαστείς ένα ιδιαίτερο κόσμημα για τα festive outfit σου ή για να το κάνεις δώρο σε ένα σου αγαπημένο πρόσωπο!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More