DIY: Βήμα-βήμα πως να φτιάξεις μόνη σου μια corset belt

Αν είσαι κορίτσι που παρακολουθεί τα social media και το pinterest θα έχεις παρατηρήσει ένα μοναδικό και sexy αξεσουάρ στο οποίο ορκίζονται τα κορίτσια του εξωτερικού. Αν από την άλλη είναι κορίτσι που διαβάζεις συνεχώς Tlife, θα έχεις παρατηρήσει την εμμονή μας (και τα άρθρα μας φυσικά) σχετικά με το must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Όπως πολύ καλά διάβασες στον τίτλο, σήμερα η Πόπη Αναστούλη θα μας δείξει πως να φτιάξουμε μόνες μας μια corset belt. Πρόκειται για μια ζώνη που φόρεσαν πρώτες οι αδερφές Kardashian και έπειτα ακολούθησαν η Gigi και Bella Hadid, η Hailey Baldwin και πολλές ακόμα. Οπότε ξεκάθαρα μιλάμε για το πιο hot & must αξεσουάρ της σεζόν. Και μην ξεχνάς ότι μετά από αυτό το θέμα μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου και να την εντάξεις κι εσύ στο στιλ σου.

Και αναρωτιέσαι τώρα πως να τη συνδυάσεις. Μπορείς να τη φορέσεις πάνω από κάποιο πανωφόρι ή loose φόρεμα για να τονίσεις τη μέση σου. Επίσης, αυτή η ζώνη που θυμίζει κορσέ μπορεί να ολοκληρώσει ακόμα και night looks σε στενή γραμμή. Τύπου πάνω από ένα pencil φόρεμα.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, κάνε κλικ εδώ και δες τα υλικά που θα χρειαστείς και βήμα-βήμα τη διαδικασία!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More