Κάν’ το μόνη σου: Πως να φτιάξεις τα δικά σου Dolce & Gabbana σκουλαρίκια

Πρόσεξε να δεις πως έχουν τα πράγματα! Πριν από μερικά χρόνια, έλεγα ότι ποτέ δεν θα φορέσω ροζ. Βλέπεις, είμαι κορίτσι του… μαύρου! Επίσης, πριν από λίγο καιρό έλεγα ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα φορέσω extravagant κοσμήματα. Βλέπεις, είμαι κορίτσι της minimal αισθητικής. Το συμπέρασμα; Ποτέ μην λες ποτέ. Γιατί οι τάσεις αλλάζουν και σε ρίχνουν στην παγίδα τους.

Έτσι, που λες, την πάτησα και με το ροζ και με τα κοσμήματα! Βλέπω των catwalk των Dolce & Gabbana και παρατηρώ ένα τέλειο ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα χαρακτηριστικά τους; Όλα τα παραπάνω που σου ανέφερα ότι δεν θα φορούσα ποτέ. Τα ερωτεύτηκα όμως. Και σίγουρα το budget μου δεν μου επέτρεπε να αποκτήσω τα ίδια. Για αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ στην Πόπη Αναστούλη, με σκοπό να με βοηθήσει να φτιάξω μόνη μου ακριβώς τα ίδια.

Και γιατί αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τη διαδικασία; Γιατί αγαπητή μου αναγνώστρια, αυτά τα σκουλαρίκια είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α για το καλοκαίρι και τις εμφανίσεις σου στο νησί. Επίσης, μπορείς εύκολα να τα φορέσεις σε περιστάσεις τύπου γάμος ή βάφτιση (ξέρω ότι έχεις πολλά καλέσματα αυτόν τον καιρό) και να ολοκληρώσεις τα σύνολά σου με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Οπότε, δεν χρειάζεται να τρέξεις στα μαγαζιά και να ξοδέψεις τις οικονομίες σου για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου εύκολα, μα πάνω από όλα οικονομικά.

Για να δεις τη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More