Κάν’το μόνη σου: Πως να φτιάξεις μια στιλάτη headband

Το καλοκαίρι τα μαλλιά είναι ένα θέμα που μας απασχολεί αρκετά. Οκ, μπορεί η beauty editor του Tlife, Νατάσα Μπερέκου, να σου έχει δώσει πολλές ιδέες, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που σε έχουν ταλαιπωρήσει λόγω ζέστης ή λόγω παραλίας. Ναι, δεν ξέρεις τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Ντάξει, δεν θέλω να επέμβω στη στήλη της Νατάσας, αλλά έχω μια φοβερή και stylish ιδέα που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Για ακόμα μια φορά απευθύνθηκα στην Πόπη Αναστούλη. Δηλαδή στην γκουρού του DIY. Η Πόπη θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μόνες μας μια headband για το κεφάλι (ή κορδέλα για τα μαλλιά, πες το όπως θέλεις) που και θα δώσει cool style στο look μας και θα τιθασεύσει τα μαλλιά μας και ίσως μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στη ζέστη, με το ιδανικό hair styling βέβαια.

Μπορείς, λοιπόν, να το φορέσεις με το δικό σου τρόπο και να νιώσεις ξεχωριστή. Είναι ιδανική για looks στην πόλη, στο νησί ή και στην παραλία. Μπορείς να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου ή και να τα πιάσεις επάνω και να τα “στολίσεις” με αυτό το σούπερ head piece που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά νήματα, λίγο χρόνο και διάθεση να δημιουργήσεις. Για να δεις τη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More