Κάντο μόνη σου: Πως να μεταμορφώσεις μια απλή αλυσίδα

Όλες έχουμε μια απλή αλυσίδα που μας έχει ξεμείνει από ένα παλιό κολιέ! Το θέμα είναι ότι παραείναι απλή και αδιάφορη που δεν μας περνάει ποτέ από το μυαλό να τη φορέσουμε, με αποτέλεσμα να μένει ξεχασμένη σε κάποιο παλιό κουτί, άντε στην καλύτερη περίπτωση, στη θήκη κοσμημάτων.

Από την άλλη, πλησιάζουν γιορτές και αυτό σημαίνει πως τα έξοδά σου θα αυξηθούν λίγο, πως σίγουρα θα χρειαστείς ένα νέο κόσμημα για τις εμφανίσεις σου ή θα πρέπει να κάνεις κάποιο δώρο. Για αυτό λοιπόν, το Tlife σε συνεργασία με την Πόπη Αναστούλη σου δείχνουν έναν εύκολο και πολύ οικονομικό τρόπο να κάνεις update στη minimal αλυσίδα σου και να τη φορέσεις σαν να έχεις αποκτήσει ένα νέο κόσμημα. Αν θες βέβαια, μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το κολιέ και να το χαρίσεις σε κάποια φίλη σου σαν δώρο Χριστουγέννων. Ντάξει, δεν θα έχει κάρτα αλλαγής, αλλά σίγουρα η αγαπημένη σου φίλη θα φορέσει με ευχαρίστηση τη δική σου δημιουργία, χωρίς να θέλει να την αλλάξει.

Για αρχή όμως, πάμε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό το κολιέ εύκολα και γρήγορα και έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε αν θα το κρατήσουμε ή αν θα το δωρίσουμε. Κάνε κλικ εδώ και δες τα βήματα ένα – ένα…

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

And More