Girl Independent! Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις μόνη σου ένα super sexy bikini!

Αν μπορώ να καταχωρήσω κάποια αγορά ως δύσκολη” τότε το μαγιό ανήκει σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να βγαίνεις στα μαγαζιά και να βρίσκεις σχέδια πρωτότυπα και κοψίματα που να σε κολακεύουν χωρίς να επαναλαμβάνεσαι -σχεδόν αδύνατο. Οπότε ξεκινάς συνειδητοποιώντας πως αυτό το κόψιμο που σου πήγαινε πέρυσι μάλλον αυτό θα φορέσεις και φέτος, άρα κοιτάς φρέσκα χρώματα και φυσικά να κολακεύουν το κορμί σου.

Πως θα σου φαινόταν λοιπόν τον ελεύθερό σου χρόνο αντί να χαζεύεις στο internet ή στην tv να αφιερώσεις το πολύ 20 λεπτά και να φτιάξεις το bikini για τις φετινές σου διακοπές ολομόναχη; Είναι εύκολο, πρακτικό, απόλυτα οικονομικό και ναι σου “έρχεται κουτί” στο σώμα σου αφού όλα τα έφτιαξες με κριτήριο το αγαπημένο σου εσώρουχο.

Η Πόπη Αναστούλη έρχεται για ακόμη μία φορά και μας δείχνει πόσο εύκολα μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιά σου ρούχα, να γλιτώσεις χρήματα και να είσαι απόλυτα in fashion. Σου το υπογράφω πως με το που βγάλεις το πρώτο σου bikini και δεις πόσο πολύ εύκολο είναι θα φτιάξεις τουλάχιστον ακόμη τρία σε διαφορετικές αποχρώσεις.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΟ BIKINI ΣΟΥ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” εδώ

ΕΠΙΣΗΣ:
Για να δεις πως να φτιάξεις ένα sexy τζιν σορτσάκι κάνε “κλικ” εδώ

Φτιάξε ένα βραχιολάκι με ματάκι μόνη σου. Κάνε “κλικ” εδώ

Για να δεις πως να μετατρέψεις τις παντόφλες σου σε glamorous σανδάλια κάνε “κλικ” εδώ

And More