CREATIVE GIRLS! Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις μια μοντέρνα καρφίτσα…

Βρισκόμαστε στο κατώφλι της εορταστικής περιόδου και τα δωράκια και τα αξεσουάρ που θα κοσμήσεις το ντύσιμό σου σε απασχολούν καθημερινά. Επειδή η περίοδος των Χριστουγέννων μέχρι σήμερα είχες συνηθίσει να είναι αρκετά πολυέξοδη λόγω δώρων και νέων αγορών που έφερναν έναν φρέσκο αέρα στο ντύσιμο σου φέτος δεν χρειάζεται να περιορίσεις τα δώρα σου αλλά τα έξοδά σου.

Βάλε μπροστά το ταλέντο, το μεράκι, τη φαντασία και την δημιουργικότητά σου και χάρισε ξεχωριστά δώρα σε αυτούς που αγαπάς -φυσικά μέσα σε αυτούς είσαι κι εσύ! Είναι αλήθεια πως όταν κάτι το φτιάχνεις μόνος σου έχει ξεχωριστή σημασία, αφού ο αποδέκτης του δώρου ξέρει πολύ καλά πως το δώρο του το έφτιαξες αποκλειστικά για εκείνον και σύμφωνα πάντα με την αισθητική και την προσωπικότητά του.

Αυτή η τάση στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και θεωρείται ένδειξη πραγματικής φιλίας το να φτιάξεις το δικό σου κέικ όταν σε καλούν για καφέ, χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι αλλά και αξεσουάρ για την οικοδέσποινα.

Η Πόπη Αναστούλη που είναι expert στο να φτιάχνει έξυπνα αξεσουάρ για να κοσμείς το ντύσιμο σου, σού προτείνει να φτιάξεις πολύ εύκολα μία καρφίτσα για να την κάνεις είτε δωρό είτε και να την κρατήσεις για σένα.

ΤIP: Τα χρώματα στα υφάσματα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι τα ίδια που σου δείχνει η Πόπη. Βάλε την φαντασία σου σε λειτουργία και επέλεξε αυτά που πραγματικά ταιριάζουν κι αρέσουν σε σένα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΙΣ…
-Η καρφίτσα είναι ένα κομψό αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις επάνω στο πέτο από το σακάκι σου. Μπορείς ακόμη να την περάσεις πάνω σε ένα μονόχρωμο πχ. μαύρο, φόρεμα.

-Την καρφίτσα σου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να στηρίξεις μια πασμίνα είτε ακόμη για να κρατήσεις κλειστή μια ζακέτα σου.

-Ενώ αν έχεις πιο παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείς να την περάσεις επάνω σε μια κορδέλα για τα μαλλιά.

Τα 9 πανεύκολα βήματα:
Για να δεις πως να την φτιάξεις αλλά και τα υλικά που θα χρειαστείς κάνε κλικ εδώ.

And More