12 καλοκαιρινά φορέματα των σταρ που θα θέλαμε να έχουμε. Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Κάθε καλοκαίρι τα φορέματα έχουν την τιμητική τους. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, τα φορέματα έχουν την τιμητική τους κάθε σεζόν. Απλά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι περισσότερο απαραίτητα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Τα φοράς, προσθέτεις δυο – τρία αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να διαβείς την πόρτα του σπιτιού σου.

Εγώ, που λες, συγκέντρωσα 12 καλοκαιρινά φορέματα που έχουν φορέσει οι επώνυμες τον τελευταίο καιρό. Φορέματα που θα ήθελα (ή θα έπρεπε) και θα ήθελες να έχεις στην ντουλάπα σου. Ή που μπορεί ήδη να έχεις. Οι αγαπημένες μας σταρ παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, δίνουν ιδέες και εμείς τις ακολουθούμε πιστά, όπως κάθε άλλη φορά.

Και κάτι τελευταίο! Τα συγκεκριμένα φορέματα μπορεί να φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων και σχεδιαστών, να είσαι σίγουρη όμως ότι αν ψάξεις λίγο στην αγορά σίγουρα θα βρεις κάτι παρόμοιο και σε προσιτή τιμή.

Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις στο τέλος του κειμένου για να ξέρω κι εγώ ποιο σου άρεσε περισσότερο!

Η Heidi Klum επέλεξε μια maxi τουνίκ σε μαύρο χρώμα και με traditional prints. Το συνδύασε με μαύρα σανδάλια και aviator sunglasses. Ξέρεις, είναι από αυτά τα φορέματα που μπορούν να σε πάνε από την παραλία μέχρι το ταβερνάκι και τα καλντερίμια.

Η εγκυμονούσα Jessica Alba επέλεξε ένα φόρεμα σε ρομαντικό ύφος και με βολάν. Επέλεξε να ολοκληρώσει με αξεσουάρ σε ουδέτερο χρώμα, διατηρώντας ήσυχο το αποτέλεσμα.

Η πάντα στιλάτη Kendall Jenner, φόρεσε ένα mini φόρεμα με tropical μοτίβο και το συνδύασε μια mini bag διακοσμημένη με ένα μαντήλι. Η ίδια ολοκλήρωσε με λευκά ankle boots. Οκ, για εμάς είναι λίγο υπερβολική αυτή η επιλογή, για αυτό θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι πέδιλα.

Η Jessica Biel προτίμησε ένα αέρινο φόρεμα με έντονα χρώματα. Είναι από αυτά τα φορέματα που φοράμε συνήθως στους γάμους ή σε ιδιαίτερα καλέσματα. Πολύ ωραία επιλογή που έδεσε τέλεια με τα μαύρα αξεσουάρ.

Η Gigi Hadid έκανε μια διαχρονική επιλογή. Βασικό κομμάτι του συνόλου ήταν το μαύρο φόρεμα το οποίο απέκτησε άλλον αέρα με το λεοπάρ κιμονό. Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην Gigi για αυτήν τη σούπερ στιλιστική ιδέα.

Η Bella Hadid φόρεσε ένα denim φόρεμα σε cocktail γραμμή το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Μια εξίσου τέλεια επιλογή είναι και τα λευκά sneakers για πιο casual εμφανίσεις.

Η αγαπημένη μου Emily Ratajkowski επέλεξε κάτι διαχρονικό και minimal. Ένα λευκό midi φόρεμα με cut στους ώμους ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή μας. Το συνδύασε με ουδέτερα πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η Suki Waterhouse φόρεσε μια πουκαμίσα την οποία και συνδύασε με silver medium heel pumps. Εσύ μπορείς να το αναδείξεις και με τα αγαπημένα σου σανδάλια.

Η Kate Middleton επέλεξε ένα maxi κόκκινο φόρεμα με off shoulder cut. Διατήρησε ήσυχο το αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι nude πέδιλα.

Η Pippa Middleton προτίμησε ένα pastel midi φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά αξεσουάρ. Τέλεια επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

H Hailey Baldwin επέλεξε ένα τολμηρό φόρεμα που λατρέψαμε. Είναι mini, με έξω την πλάτη και σε λευκό χρώμα. Σούπερ δηλαδή.

Η Karlie Kloss φόρεσε μια midi πουκαμίσα σε σιέλ χρώμα και δημιούργησε το ιδανικό color blocking με τις κόκκινες μυτερές και strapy μπαλαρίνες.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More