Athleisure τάση: Τα Do’s & Don’ts για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα και styling tips από τις σταρ

Το athleisure είναι μια τάση που δύσκολα μπορεί να μπει σε καλούπια και δύσκολα κάποιος μπορεί να την εξηγήσει με μια μόνο λέξη. Πρόκειται για το trend που θέλει τα sporty ρούχα και εκτός gym. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλο το υπόλοιπο styling κυμαίνεται στο ίδιο ύφος. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεις την κλασική φόρμα συνδυασμένη με high heels και tote bag. Anyway!

Η συγκεκριμένη τάση βρίσκεται στα πιο hot & famous trends τις τελευταίες σεζόν! Πολλοί σχεδιαστές έχουν λανσάρει ρούχα και αξεσουάρ σε αυτό το ύφος που μπορούν άνετα να φορεθούν και εκτός gym, τύπου σε urban εμφανίσεις. Και σίγουρα είναι πολλές οι οικονομικές αλυσίδες που δημιούργησαν athleisure ρούχα για να διευκολύνουν το δικό μας έργο και να μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό το styling.

Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι fan της τάσης, νομίζω ότι η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Οι σταρ φυσικά! Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει να την υιοθετούν στις καθημερινές τους εμφανίσεις και να τραβούν τη δική μας προσοχή. Οπότε, αποφάσισα να σου παρουσιάσω τα looks της κάθε μιας για να πάρεις ιδέες, καθώς και μερικά do’s & dont’s που θα σε οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις το styling που επέλεξαν οι celebrities!

Σημαντικό Tip!
Συνδύασε τα daily με τα sporty κομμάτια. Για παράδειγμα συνδύασε το ψηλόμεσο jeans σου με ένα sports bra, ένα bomber και ankle boots. Γενικά “παίξε” με τα κομμάτια που φοράς κάθε μέρα και πρόσθεσε σε αυτά hoodies, sneakers και γενικά οτιδήποτε φοράς στο γυμναστήριό σου.

Τα Do’s!

  • Γίνε τολμηρή όσον αφορά στο layering. Φόρεσε δηλαδή ένα hoodie πάνω από φόρεμα ή ένα oversized jacket με tank top και sports bra.
  • Συνδύασε περίεργα υφάσματα μεταξύ τους. Για παράδειγμα “πάντρεψε” το ντένιμ ή το δέρμα με fleece.
  • Βεβαιώσου ότι όλα τα ρούχα είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά.
  • Να διατηρείς πάντα το signature style σου για να μην φανεί ότι έχεις προσπαθήσει αρκετά για το αποτέλεσμα.

Τα Don’ts!

  • Μην προσθέτεις τα παλιά σου ρούχα του γυμναστηρίου σε αυτό το styling.
  • Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα. Σίγουρα τα μεταλλικά, τύπου ασήμι και χρυσό, δεν ταιριάζουν.

Read More

And More