Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες τι φόρεσαν οι celebrities σε αντίστοιχη περίσταση!

Οι γάμοι είναι πάντα από συναρπαστικά γεγονότα για τα οποία ανυπομονούμε. Σε ποιον δεν αρέσει μια μεγάλη πίστα για χορό, καλό φαγητό, και χρόνο με στενούς φίλους και την οικογένειά του; Η επιλογή του σωστού outfit για την καθε περίσταση ωστόσο, μπορεί να εξελιχθεί σε μια κάπως στρεσογόνα διαδικασία. Και κάπου εδώ έρχονται οι αγαπημένες σου celebrities για να σου δώσουν ιδέες.

Είτε πρόκειται να γιορτάσεις το γάμο του καλύτερου φίλου σου ή μια στενής ξάδερφης σου, μπορείς πάντα να υπολογίζεις σε fashion-forward κυρίες όπως η Alexa Chung, η Suki Waterhouse και αρκετές ακόμα για να εμπνεύσουν τις στιλιστικές επιλογές σου.

Είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο με ρουστίκ θέμα; Ή ίσως σε μια πλούσια τελετή που απαιτεί ένα φανταχτερό white-tie φόρεμα; Σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας looks των celebrities να σου δώσουμε δημιουργικές ιδέες για outfis. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τα δεις!

ΡΟΥΣΤΙΚ

Ένας γάμος σε ρουστίκ στιλ συνήθως πραγματοποιείται σε locations όπως ένα κτήμα. Είναι λιγότερο επίσημος από μια black ή white-tie τελετή αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου overall. Για ένα τέτοιο event προτείνουμε ένα floral φόρεμα σε χαλαρή σιλουέτα παρόμοιο με το wrap-dress της Alexa Chung.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΥΜΑ / BLACK TIE

Για ένα black-tie κάλεσμα θα πρέπει να προσανατολιστείς προς ένα βραδινό gown. Για το καλοκαίρι κινήσου σε ουδέτερη χρωματική παλέτα και απόφυγε υπερβολικές λεπτομέρειες όπως παγιέτες και βαριά υφάσματα γιατί η περίσταση απαιτεί μν επίσημο ρούχο αλλά όχι και κραυγαλέο. Λατρεύουμε το στιλ του V-neck φορέματος που επέλεξε η Suki Waterhouse σε πρόσφατη εφάνισή της.

GARDEN WEDDING

Αν πρόκειται να παρευρεθείς σε έναν γάμο όπου θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε πράσινο και λουλούδια, θα μπορούσες να επιλέξεις ένα φόρεμα σε παστέλ απόχρωση ή που θα εναρμονίζεται με το περιβάλλον -δηλαδή ένα φλοράλ print. Εμπνεύσου από το look της Emily Ratajkowski και επίλεξε ένα chic και θηλυκό φόρεμα.

BEACH WEDDING
Το πιο προφανές χαρακτηριστικό ενός γάμου στην παραλία είναι ότι θα υπάρχει άμμος, οπότε μια καλή επιλογή είναι ένα σχετικά κοντό φόρεμα για να μπορείς να κινείσαι πιο άντεα. Η επιλογή της Sienna Miller με τα βολάν, είναι ιδανική μιας και τα βολάν θα προσθέσουν χάρη στην κίνησή σου.

WHITE TIE

Oι white-tie γάμοι απαιτούν ένα μακρύ φόρεμα. Σκέψου το ντύσιμο στο red-carpet και εμπνεύσου από το look της Diane Kruger. H όμορφη ηθοποιός ξέρει πάντα να ξεχωρίζει στο κόκκινο χαλί όπως εδώ πουμας δείχνει πως να φορέσουμε μια έντονη απόχρωση ώστε να μην κλέψουμε τη λάμψη της νύφης.

COCTAIL ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Αν στην πρόσκληση ταιριάζει ένα coctail look είσαι τυχερή, αφού πιθανότατα έχεις ήδη ενα κατάλληλο ρούχο να κρέμεται στη ντουλάπα σου. Σε αυτή την τελετή, θα μπορούσες να αναδείξεις τα πόδια σου με ένα φόρεμα πάνω από το γόνατο. Προτείνουμε μια ελαφριά απόχρωση για το καλοκαίρι όπως αυτό το παστέλ φόρεμα τηα Bella Hadid.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Oι πρωινοί γάμοι συνήθως ξεκινούν γύρω στο μεσημέρι, οπότε είσαι πιο ελεύθερη να ντυθείς κάπω πιο casual. Σκέψου το business-chic στιλ με μια σοφιστικέ πινελιά. Δες το look της Allison Williams. Eίναι κομψό και τα laser-cuts προσθέτουν επιπλέον ενδιαφέρον στο look της.

Read More

And More