Ελένη Φουρέιρα: Οι καλύτερες στιλιστικές επιλογές του fashion icon

Το σημερινό θέμα ξεκινάει με το εξής κουίζ: Είναι στιλάτη, sexy και έχει αποτελέσει άπειρες φορές πηγή στιλιστικής έμπνευσης. Ποια σου έρχεται πρώτα στο μυαλό; Μα φυσικά η Ελένη Φουρέιρα! Αυτό το κορίτσι έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε χρόνο dt. Άλλα μαλλιά, άλλο στιλ, άλλο μακιγιάζ. Κάθε εμφάνιση αποπνέει εντελώς διαφορετική αισθητική (όπως για παράδειγμα στα Mad Music Awards). Οκ, ξεκάθαρα είναι sexy, αλλά καταφέρνει και προσαρμόζει αυτό το χαρακτηριστικό σε κάθε outfit. Είτε είναι θηλυκό, είτε girly, είτε casual.

Η Ελένη είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο χώρο της μόδας. Ακολουθεί της τάσεις, αλλά πιο πιστά ακολουθεί το δικό της γούστο. Φοράει must have κομμάτια, αλλά πάντα τα προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στιλ. Και όλα αυτά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Απλά έτσι είναι! Η μόδα πηγάζει από μέσα της και σίγουρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να παραδειγματιστούμε και να υιοθετήσουμε μερικά στοιχεία από τις εμφανίσεις της.

Για αυτό, λοιπόν, μετακινήσου προς τα κάτω και δες τις πιο in fashion στιγμές της μέσα από το instagram…

Ξεκινάμε με το θέμα μαγιό, μιας και είναι ένα ζήτημα που μας “καίει” αυτήν την περίοδο. Η Ελένη επιλέγει μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό με sexy cuts στο ντεκολτέ και τονισμένη μέση, αλλά και retro one piece με floral στοιχεία.

Στο So You Think You Can Dance, όπου έχει και το ρόλο του κριτή, η Ελένη έχει δείξει την αδυναμία της στα denim jackets. Την πρώτη φορά την είδαμε να το συνδυάζει με θηλυκό look (pencil φούστα και γόβες), ενώ η άλλη της επιλογή ήταν με patchworks, μια huge τάση για φέτος.

Στο ίδιο show εκτός από το denim jacket, την έχουμε δει να φοράει κι ένα σε bomber style. Όχι, δεν το συνδύασε με sporty style. Έκανε την ανατροπή με ένα girly outfit με βασικά κομμάτια μια κλος φούστα, ένα lingerie top και mules.

Στο show χορού, η Ελένη έχει κάνει και πιο glam εμφανίσεις. Μια από αυτές που θυμόμαστε έντονα, ήταν τότε που επέλεξε το nude σατέν μίνι φόρεμα με τη sparkly και sexy φούστα, αλλά και τότε που έκανε την εμφάνισή της με ένα look σε 20s ύφος και σε σιέλ απόχρωση. Και τα δύο σύνολα ολοκληρώθηκαν με lace up πέδιλα.

Από τη στιγμή που είναι fashion icon, ξέρει πολύ καλά και τις τάσεις που “παίζουν” κάθε εποχή. Μια από της αγαπημένες της είναι τα off shoulder tops που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και φέρνουν sexy, αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα.

Μια ακόμα τάση που φοράει αρκετά είναι τα floral prints. Στο So You Think You Can Dance επέλεξε ένα one shoulder ημιδιάφανο φόρεμα με floral στοιχεία και με body από μέσα, ενώ την εμφάνισή της είχε κάνει και με ένα romber dress με παρόμοιο μοτίβο. Σούπερ επιλογή, ειδικά για αυτήν την εποχή.

Στα Mad Video Music Awards ήταν μια άλλη Ελένη, από αυτή που ξέρουμε. Ενώ την είχαμε συνηθίσει με τα μακριά της μαλλιά, ξαφνικά εμφανίστηκε με pixie cut, δηλαδή πολύ κοντά μαλλιά. Οι στιλιστικές της επιλογές είχαν επιρροή από το 2000, με χαρακτηριστικό το sequin μοτίβο. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε στο red carpet look των σχεδιαστών MI-RO, και πάνω στο stage outfits στο ίδιο style.

Πάνω στο stage θα τη δεις πιο sexy από ποτέ. Την τιμητική τους έχουν τα bodysuits, τα fish net καλσόν, τα κρόσσια, οι μίνι γραμμές και γενικά οτιδήποτε μπορεί να τη μεταμορφώσει σε πιο θηλυκή ύπαρξη. Πάντα συνδυάζει τα σύνολά της με πέδιλα, over knee boots ή ankle boots. Συνήθως, δίνει έμφαση στα πόδια τα οποία αφήνει ακάλυπτα!

Σε δημόσιες εμφανίσεις και red carpets επιλέγει και πάλι sexy style. Για ακόμα μια φορά μας δείχνει την προτίμησή της στις μίνι φούστες, στις διαφάνειες και στα metallic textures που προσφέρουν glam αποτέλεσμα στο look. Σε μια άλλη εμφάνιση την είδαμε με Χολιγουντιανό gown με διαφάνειες και sequin λεπτομέρειες του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Πριν από πολύ καιρό σου είχαμε πει για την λεγόμενη τάση “Shrobing”. Είναι στην ουσία ένα trend που θέλει το πανωφόρι (jacket, πουκάμσο, κ.λ.π.) φορεμένο μέχρι τους αγκώνες. Από ότι βλέπεις το έχει υιοθετήσει και η Ελένη. Επιπλέον, εμφανής είναι η αδυναμία της στα lingerie dresses.

Μέσα στο χειμώνα την είδαμε να φοράει συχνά και vinyl κομμάτια με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η κόκκινη φούστα και το jacket. Την ανάδειξε με μαύρα fashion items, αλλά και fish net καλσόν.

Εκτός όμως από τη vinyl φούστα, ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει και στις pencil midi φούστες, τις οποίες και συνδυάζει τις περισσότερες φορές με crop tops.

Ολοκληρώνουμε με τα denim παντελόνια και σορτς που της αρέσουν πολύ. Πότε τα συνδυάζει με minimal tops, πότε με rock tank tops και chockers ή με ιδιαίτερα bombers και fish net καλσόν από μέσα.

Read More

And More