Έτσι φοράνε το κολάν τους οι διάσημες! Πάρε στιλιστικές ιδέες για all day looks!

Κολάν! Έχουμε ένα, δύο, μπορεί και τρία μέσα στην ντουλάπα μας, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους μόνο όταν είναι να πάμε στο γυμναστήριο, άντε στην καλύτερη περίπτωση, αν πρέπει να “πεταχτούμε” για λίγο στο σπίτι της κολλητής μας. Οπότε, το αποτέλεσμα είναι το εξής! Αυτό το άνετο κομμάτι που μας έχει βολέψει πολύ, πρωταγωνιστεί μια στο τόσο στα σύνολά μας, γιατί σε γενικές γραμμές επιλέγουμε το jeans που μας ψιλό-καταπιέζει (ειδικά αν είναι skinny), το στενό φόρεμα που μας αναγκάζει να ρουφάμε την κοιλιά μας όλη την ώρα ή εκείνη τη mini φούστα που δεν σου περνάει καν από το μυαλό να σκύψεις καθώς τη φοράς.

Θα κάνω λοιπόν μια παύση σε όλη αυτήν την εισαγωγή και με χαρά θα σου ανακοινώσω ότι το κολάν μπορεί να γίνει το all day κομμάτι που θα λατρέψεις, αν φυσικά κάνεις του σωστούς συνδυασμούς. Ναι, μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με γόβες ή γενικά με high heels. Αρκεί -όπως σου είπα ξανά και θέλω πραγματικά να κάνεις focus εδώ- να φερθείς έξυπνα στιλιστικά.

Αν έχεις στερέψει από ιδέες ή αν θες έναν οδηγό για να παραδειγματιστείς, κάνε schroll down και δες πως το φόρεσαν οι αγαπημένες μας σταρ, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ποιος είπε ότι το camel coat μπορεί να προσαρμοστεί μόνο σε chic σύνολα; Η Miranda Kerr αποφάσισε να το αναδείξει με ένα μαύρο κολάν (όλες έχουμε ένα στην ντουλάπα), ένα ζιβάγκο και μια oversized τσάντα. Στιλάτο και άνετο, ακόμα και για το γραφείο!

Η Hailey Baldwin αποφάσισε να παίξει με ασφάλεια! Ένα boyfriend sweatshirt κι ένας σκούφος αρκούν για να απογειώσουν την εμφάνισή σου. Όχι αγαπητή μου αναγνώστρια! Αυτό το look δεν είναι ιδανικό μόνο για το γυμναστήριο, αλλά ακόμα και για shopping με τη φίλη σου.

Η Kim Kardashian χρησιμοποίησε το μαύρο κολάν σαν το βασικό κομμάτι ενός rock style. Φόρεσέ το, λοιπόν, με ένα leather jacket και ένα tshirt με print και είσαι έτοιμη. Μην φοβηθείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με peep toe ankle boots, σε μαύρο χρώμα φυσικά.

Βρέχει και το μόνο που θες να φορέσεις είναι κάτι άνετο και ζεστό (κι εμείς αυτό θέλουμε). Η Alessandra Ambrosio μας προτείνει να φορέσουμε τις γαλότσες μας με ένα κολάν κι ένα φούτερ. Πολύ καλή ιδέα και αξίζει να την υιοθετήσουμε. Προσοχή όμως! Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι γαλότσες είναι η ιδανική επιλογή ΜΟΝΟ για τις βροχερές μέρες.

Έχεις ένα meeting, ένα σημαντικό ραντεβού ή γενικά κάποια σημαντική συνάντηση. Θες όμως να είσαι άνετη και να μην νιώθεις καταπιεσμένη μέσα στο σύνολό σου. Η Selena Gomez σου έχει τη λύση. Φόρεσε το αγαπημένο σου κολάν με ένα μακρύ πουκάμισο, μια κάπα και γόβες. Με αυτό το styling δεν θα καταλάβει κανείς ότι φοράς το άνετο κολάν σου.

Η Behati Prinsloo ξέρει πολύ καλά να “σετάρει” το αγαπημένο της μαύρο κολάν! Αυτό που θα χρειαστείς είναι απλά ένα μαύρο τοπ, ένα ριγέ σακάκι ή μια ζακέτα, ένα σκούφο και biker boots. Φυσικά, το βασικό κομμάτι του συνόλου θα είναι το μαύρο σου κολάν. Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα αξεσουάρ, μπορείς να επιλέξεις ένα λεπτό choker και μια cross body τσάντα.

Και φτάνουμε στην ιέρεια του sporty chic look, Kendall Jenner. Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα ένα μαύρο κολάν, ένα μαύρο bomber κι ένα crop τοπ στο ίδιο χρώμα. Η Kendall σου προτείνει να συνδυάσεις όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, να ολοκληρώσεις με point toe γόβες με leopard print και να απολαύσεις με στιλ τις βραδινές σου βόλτες.

Θες να αντιμετωπίσεις τις κρύες μέρες με στιλ… και άνεση; Κάντο σαν την Adriana Lima! Φόρεσε δηλαδή το μαύρο σου κολάν με ένα jacket με fur στοιχεία και ένα σκούφο. Ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα σου sneakers φυσικά…

Η Romee Strijd σου δείχνει πως το total khaki look είναι το νέο total black. Γιατί όχι; Αν, λοιπόν, έχεις επενδύσει σε ένα χακί κολάν και δεν ξέρεις με τι να το αναδείξεις, κράτησε σημειώσεις. Προτίμησε το όλο σύνολο να κυμαίνεται στην ίδια απόχρωση και επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα προσαρμόζεται ιδανικά στο στιλ σου, όπως τα mountain boots.

Βγάλε το denim jacket από την ντουλάπα γιατί θα το χρειαστούμε. Σύμφωνα με την Witney Port ένα γκρι κολάν μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα denim jacket και ένα φούτερ. Συμφωνούμε απόλυτα…

Κολάν και folkrore jacket! Ναι μας αρέσει πολύ η στιλιστική επιλογή της Lily Aldridge γιατί είναι ενημερωμένη και μας βγάζει μια cosy αισθητική που αγαπάμε τους χειμερινούς μήνες. Μην διστάσεις να φορέσεις sneakers ή ακόμα και ankle boots.

Για ακόμα μια φορά μπορούμε να αποκαλέσουμε την Gigi Hadid ως την ιέρεια του layering. Πάρε ιδέες από το supermodel και φόρεσε το αγαπημένο σου κολάν με μια denim πουκαμίσα, ένα oversized πουλόβερ από πάνω (ναι, μπορεί να είναι ακόμα και του φίλου σου) και high heel ankle boots για θηλυκό αποτέλεσμα.

Read More

And More