Τι φόρεσαν οι stars αυτή την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με πολλές stylish εφανίσεις από τις αγαπημένες μας stars από το fashion week στο Παρίσι, πρεμιέρες ταινιών, λαμπερά πάρτι και events.

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Οlivia Palermo στο show του οίκου Carven στο fashion week του Mιλάνου εμφανίστηκε με ένα καρό μίνι φόρεμα και γκρι suede μπότες πάνω από το γόνατο.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley στο πάρτι μετά το show του οίκου Balmain φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με βολάν στο χρώμα της μέντας και το ταίριαξε με λευκά ankle boots με μεταλλικές λεπτομέρειες.

/
Στο ίδιο πάρτι η Karlie Kloss εμφανίστηκε με μαύρο, δερμάτινο cropped pants, λευκό γιλέκο και μυτερές μαύρες γόβες.


Η Joan Smalls επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση με jean σορτς, Kenzo sweater και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Emma Roberts σε event για το λανσάρισμα της σειράς ‘Emily & Meritt For PBteen” εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο σατέν φόρεμα και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι κόκκινες μυτερές γόβες.

/
Η Alexa Chung σε event στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, καμπαρντίνα και καρό mary janes.

/
Η Jessica Alba στην πρεμιέρα της ταινίας A.C.O.D. φόρεσε μια ψηλόμεση μίνι φούστα, cropped top και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες και χρυσό clutch.

/
Η εκκεντρική Anna Dello Russo στο opening του Moncler flagship έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα printed-strapless φόρεμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και πολλά κοσμήματα.

/
H Taylor Swift στην πρεμιέρα της ταινίας “Romeo And Juliet” στο Los Angeles φόρεσε ένα Reem Acra floral φόρεμα και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι Christian Louboutin σατέν γόβες.

/
H Naomi Campbell για τα εκαίνια της έκθεσης του Azzedine Alaia επέλεξε να φορέσει ένα maxi lurex φόρεμα σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις.

/
Η Suki Waterhouse σε event της British Airways εμφανίστηκε με ένα πετρόλ φόρεμα και ψηλοτάκουνα ankle boots.

/
Η Diane Kruger σε εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μωβ παντελόνι και το ταίριαξε με μαύρο blazer και μυτερά φλατ παπούτσια.

Read More

And More