Γυαλιά ηλίου: Τι να επιλέξεις σύμφωνα με τις celebrities και το σχήμα του προσώπου σου

Πλησιάζει αυτός ο καιρός που θέλεις οπωσδήποτε να αποκτήσεις καινούρια γυαλιά ηλίου. Γιατί ένα ζευγάρι ποτέ δεν είναι αρκετό. Και ειδικά αυτό που απέκτησες πέρσι (μπορεί και πρόπερσι) το φόρεσες ξανά και ξανά, ακόμα και το χειμώνα και το βαρέθηκες. Αν λοιπόν αναζητάς την ιδανική πηγή έμπνευσης για να πάρεις ιδέες και να ενημερωθείς για τα νέα trends που πρωταγωνιστούν στα γυαλιά ηλίου, δες αυτά που φορούν οι αγαπημένες μας celebrities.

Αν ανήκεις στις τολμηρές, θα σε ενημερώσω ότι την τιμητική τους έχουν τα colorful sunglasses με χαρακτηριστικό κόκκινο ή κίτρινο φακό. Επιπλέον, για τις chic της παρέας έχουμε cat eye γραμμές, ενώ όσες αγαπούν το retro στιλ μπορούν εύκολα να επιλέξουν κάτι σε round frame ή grandma’s γυαλιά, που σου έχω αναφέρει πολλές φορές ότι είναι must αξεσουάρ για φέτος.

Πριν περάσουμε να δούμε τις διάσημες μια- μια, μετακινήσου προς τα κάτω και δες ποια γυαλιά ταιριάζουν στο δικό σου σχήμα προσώπου…

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Πως μοιάζει: Το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς είναι φαρδύ στο μέτωπο και τους κροτάφους και εκτείνεται σε ένα μικρό πηγούνι με έντονες γωνίες και ζυγωματικά.
Τα τέλεια γυαλιά: Οβάλ ή σε στρογγυλό σχήμα γυαλιά για να αντιπαραβάλουν διαφορετικά σχήματα.

Τετράγωνο σχήμα προσώπου
Πως μοιάζει: Ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου είναι δυνατό, με φαρδύ μέτωπο και μια ισχυρή οριζόντια γραμμή σαγονιού, ανάλογη σε πλάτος και μήκος. Η απόσταση από την κορυφή του μετώπου έως το πηγούνι ταιριάζει με το πλάτος του προσώπου.
Τα τέλεια γυαλιά: Στρογγυλά ή οβάλ γυαλιά ηλίου για έντονη αντίθεση.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου
Πως μοιάζει: Το στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι ένα γεμάτο γενικά πρόσωπο με μάγουλα, φαρδύ μέτωπο και στρογγυλεμένο πηγούνι. Στις γυναίκες με στρογγυλό σχήμα προσώπου το πιο φαρδύ σημείο είναι στα μάγουλα και τα αυτιά.
Τα τέλεια γυαλιά: Τετράγωνα ή με έντονες γωνίες για να ισορροπήσουν το στρογγυλό σχήμα του προσώπου.

Oβάλ σχήμα προσώπου
Πως μοιάζει: Το οβάλ πρόσωπο είναι ελαφρώς στενότερο στη γραμμή του σαγονιού από ό,τι στους κροτάφους και το μέτωπο, ενώ τα πάντα μοιάζουν να είναι σε ισορροπία.
Τα τέλεια γυαλιά: Τετράγωνα ή στρογγυλά αφού το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου είναι πολύ ευέλικτο!

Πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού
Πως μοιάζει: Το σχήμα προσώπου διαμάντι είναι μία διασταύρωση μεταξύ των σχημάτων καρδιάς και οβάλ. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι πιο φαρδύ στα ζυγωματικά και στενό εξίσου στο μέτωπο και τη γραμμή του σαγονιού. Είναι από τα πιο σπάνια είδη προσώπου, αλλά ταυτόχρονα δραματικό.
Τα τέλεια γυαλιά: Σε οβάλ σχήμα για να ισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά.

Αφού λοιπόν ενημερώθηκες για το σχήμα των γυαλιών που ταιριάζουν στο δικό σου πρόσωπο, κάνε κλικ εδώ και δες τις διάσημες και τα sunglasses που φορούν!

Read More

And More