Λάμψη παντού: Οι σταρ σου δείχνουν πως να συνδυάσεις τα metallics

Πλησιάζουμε στις γιορτές, που αυτό σημαίνει πολλά πάρτι, πολλά καλέσματα, ποτό, φαγητό, εκπληκτικές φωτό που θα ανέβουν στο instagram. Για όλα αυτά, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, χρειαζόμαστε σούπερ σύνολα. Σύνολα που θα είναι εντυπωσιακά, θα προσαρμόζονται στο mood των γιορτών και θα μας κάνουν ακόμα πιο λαμπερές και στιλάτες. Όταν λοιπόν, έρχονται τα Χριστούγεννα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά οι λάμψεις! Λάμψεις στα λαμπάκια, λάμψεις στις συσκευασίες δώρων, λάμψεις στη διακόσμηση. Ε λοιπόν φέτος θα έχουμε λάμψεις και στα ρούχα και στα αξεσουάρ και στα κοσμήματα. Εξάλλου πρόκειται για μια ισχυρή τάση για το φετινό Χειμώνα που αξίζει να υιοθετήσουμε.

Οι λάμψεις που λες, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Υπάρχουν οι παγιέτες, τα μεταλλικά υφάσματα (λαμέ) και τα glitters. Αν έχεις τέτοια κομμάτια στην ντουλάπα σου ή αν θέλεις να αποκτήσεις για τις γιορτές (κι όχι μόνο) και χρειάζεσαι μια πηγή έμπνευσης και στιλιστικές συμβουλές σε παροτρύνω να τσεκάρεις τις εμφανίσεις που έχουν κάνει οι σταρ και να πάρεις ιδέες!

ΠΑΓΙΕΤΕΣ

Η Alexa Chung συνδύασε το χρυσό φόρεμά της με μαύρο διάφανο καλσόν και μαύρα μποτάκια. Safe, εντυπωσιακό και σούπερ στιλάτο.

Στο ίδιο μοτίβο αποφάσισε να “παίξει” και η Amanda Seyfried. Μια φούστα με παγιέτα ήρθε και έδεσε με το μαύρο τοπ και μαύρα πέδιλα.

Μπορεί η ιδέα του “παγιέτα πάνω – παγιέτα κάτω” να ακούγεται υπερβολική, αλλά η Jasmine Tookes απέδειξε ότι αυτό το σύνολο με ένα ανδρικό σακάκι και μαύρα πέδιλα μπορείς να είσαι εντυπωσιακή και καθόλου… out of fashion!

Το μαύρο φόρεμα με παγιέτες μπορεί αυτόματα να δώσει fresh style σε ένα total black look. Η Eva Herzigová το συνδύασε με ένα σακάκι στους ώμους, μαύρες γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μας άρεσε πολύ.

Η πάντα ευφάνταστη Giovanna Battaglia τόλμησε και βγήκε κερδισμένη, όπως πάντα άλλωστε! Το ασημί φόρεμά τη απέκτησε νόημα και στιλ με τις velvet pumps σε μπλε χρώμα και την τσάντα με τα κρόσσια.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

Η Claudia Schiffer επέλεξε να συνδυάσει το ανθρακί φόρεμά της με οπάκ καλσόν, μαύρα ankle boots και ολοκλήρωσε με μια funky chain bag που μας άρεσε πολύ.

Η Nicole Richie επέλεξε να συνδυάσει ένα πράσινο φόρεμα με ανθρακί πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα, αποδεικνύοντας ότι τα metallics ταιριάζουν τέλεια με metallics.

Η Emily Ratajkowski επέλεξε να συνδυάσει το μεταλλικό κόκκινο φόρεμά της με κόκκινα αξεσουάρ.


GLITTERS

Η Taylor Hill φόρεσε το ασημί φόρεμά της με ένα ζευγάρι glam σκουλαρίκια, ασημί clutch και μαύρες γόβες.

Η Kate Moss έχει αδυναμία στις λάμψεις και στο λεοπάρ. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τα συνδυάσει μεταξύ τους, δημιουργώντας μια wow εμφάνιση.

Η Cindy Crawford επέλεξε να συνδυάσει ένα σακάκι με glitter με ένα λευκό t-shirt και δερμάτινο κολάν.

Η Hailey Baldwin επέλεξε να αναδείξει το λαμπερό της φόρεμα με ασημί πέδιλα και χρυσούς κρίκους.

Η τελευταία και πιο αγαπημένη μου εμφάνιση είναι αυτή της Kendall Jenner. Ένα ζευγάρι glitter boots μπορεί αμέσως να κάνει update σε ένα απλό τοπ κι ένα τζιν.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image, © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More