Οι καλύτερες fashion στιγμές της Τάμτα μέσα από το instagram της! Δες και πάρε ιδέες…

Αφού κάναμε την αρχή και ασχοληθήκαμε με το στιλ της Δέσποινας Βανδή (δες εδώ σε περίπτωση που το έχασες), ήρθε η ώρα να περάσουμε και αναλύσουμε τις στιλιστικές επιλογές του απόλυτου fashion icon. Νομίζω πως δεν σου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβεις ότι αναφέρομαι στην Τάμτα. Τη βλέπουμε στο X Factor και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τα look της. Τη βλέπουμε σε event και street style εμφανίσεις και παίρνουμε ιδέες για outfits που θα φορέσουμε τις επόμενες μέρες. Ξεκάθαρα η Τάμτα είναι fashion influencer.

Σε γενικές γραμμές το στιλ της είναι edgy. Δεν υπάρχει όμως μια συγκεκριμένη λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει και να περιορίσει τις στιλιστικές της επιλογές. Ανάλογα με το mood που έχει, διαλέγει και τα αντίστοιχα σύνολα. Και όχι μόνο! Συνεχώς πειραματίζεται με τις νέες τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ. Anyway! Ας μην μπούμε στα μονοπάτια του beauty!

Προς τα κάτω θα βρεις μερικές από τις εμφανίσεις της που αξίζει να τσεκάρουμε. Εκκεντρικά σύνολα, casual looks και μερικές περιγραφές αρκούν για να γνωρίσουμε καλύτερα το στιλ της Τάμτα!

Το αγαπημένο μας fashion icon σε μερικές από τις casual εμφανίσεις της επιλέγει ένα ιδιαίτερο στιλ που μοιάζει λίγο με skater ή Miami girl, λίγο με surfer, λίγο girly! Της αρέσει να αναδεικνύει τα πόδια της, είτε με mini shorts και φούστες, είτε με κολάν. Δεν διστάζει να φοράει έντονα χρώματα, ιδιαίτερα μοτίβα και fashion logos που κάνουν πιο funky το αποτέλεσμα. Η ίδια έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως τα “διαστημικά” γυαλιά ηλίου, τα slides και τις sporty κάλτσες.

Το ίδιο style (ξέρεις, αυτό το skater – Miami girl, surfer, girly) επιλέγει και στα beach looks της. Το μαγιό που είχε φορέσει και σίγουρα σου τράβηξε την προσοχή ήταν με διαφάνειες, σε ροζ χρώμα (hot τάση) και με φλαμίνγκο (ακόμα πιο hot τάση). Το θέμα είναι ότι η Τάμτα το φόρεσε πέρσι, πριν καν αγαπήσουμε εμείς οι υπόλοιπες το ροζ και τα φλαμίνγκο. Πόσο μπροστά!

Μπορεί η Τάμτα να έχει μια αδύνατη και σούπερ καλλίγραμμη σιλουέτα, παρόλα αυτά δεν διστάζει να φορέσει oversized σύνολα που στην ουσία καλύπτουν το σώμα της αλλά ταυτόχρονα της προσφέρουν ένα αψεγάδιαστο στιλ. Σε μια εμφάνισή της επέλεξε μια ισχυρή τάση της σεζόν, τη λεγόμενη και ως athliesure. Βασικά κομμάτια του συνόλου ήταν ένα κίτρινο tracksuit, με ένα κορμάκι στο ίδιο χρώμα, ένα fish net top και slides. Σούπερ στιλάτη!

Σε μια άλλη εμφάνιση επέλεξε ξανά ένα oversized σύνολο και πιο συγκεκριμένα ένα pyjama set. Το φόρεσε χωρίς τοπ στο εσωτερικό για sexy αποτέλεσμα και με ένα ζευγάρι slippers. ¨ενα ανδρόγυνο στιλ που μας αρέσει πολύ.

Ένα αγαπημένο item της Τάμτα είναι και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ στα μαλλιά. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα printed μαντήλι, δεμένο με ιδιαίτερο τρόπο, δημιουργώντας έτσι ένα ρετρό σύνολο.

Η αδυναμία της στα denim κομμάτια είναι αναμφισβήτητη. Πάντα τα αναδεικνύει με vintage looks σε διάφορα στιλ. Τη έχουμε δει να φοράει ένα mom jeans με sequin top, δημιουργώντας το απόλυτο 80s σύνολο, αλλά και με t-shirt σε συνδυασμό με sneakers. Επιπλέον, έχουμε δει να “χρησιμοποιεί” τα denim κομμάτια και για pin up looks. Ένα jacket, μια mini φούστα και μια μπαντάνα στα μαλλιά ήταν τα βασικά κομμάτια για αυτό το ρετρό στιλ.

Τέλος, ενώ οι περισσότερες συνδυάζουμε τη σαλοπέτα με sneakers, η Τάμτα έχει μια άλλη άποψη. Τη φοράει με medium heel γόβες και ένα μαντήλι στο λαιμό, αποδεικνύοντας πως η σαλοπέτα μπορεί να “μεταμορφωθεί” σε lady like item.

Σε μια ακόμα εμφάνιση η Τάμτα απέδειξε ότι το mom jeans μπορεί να γίνει so chic. Το συνδύασε με ένα jacket στους ώμους, chain bag και θηλυκές γόβες.

Η προτίμησή της όμως στα denim κομμάτια δεν σταματάει μόνο στις casual εμφανίσεις. Η Τάμτα επιλέγει denim φορέματα και playsuits ακόμα και σε λαμπερά event μόδας ή όταν είναι καλεσμένη σε κάποια εκπομπή. Τα συνδυάζει με εντυπωσιακά κοσμήματα και PVC high heel shoes για πιο fresh και θηλυκό αποτέλεσμα.

Οι στιλιστικές επιλογές της Τάμτα δεν σταματούν ακόμα εδώ! Πάνω στο stage αλλά και στις οντισιόν του X Factor 2 επέλεξε δύο outfits σε 80s style του σχεδιαστή Stellios Koudounaris. Βασικό χαρακτηριστικό ήταν οι glam παγιέτες σε ιριδίζον χρώμα και mermaid στιλ. Το bodysuit του σχεδιαστή το συνδύασε με μπότες σε παρόμοιο texture, ενώ το φόρεμα με ροζ point toe pumps.

Ολοκληρώνουμε το σημερινό θέμα με τις πιο λαμπερές και formal εμφανίσεις που έχει κάνει η αγαπημένη μας τραγουδίστρια. Η αδυναμία της στις αέρινες και fairy tale γραμμές είναι εμφανής. Μέσα στις επιλογές της ανήκει ένα πλισέ φόρεμα σε Ancient Greek style με space επιρροές και δημιουργημένο από ιριδίζον texture, αλλά και ένα dramatic τούλινο φόρεμα γοτθικού στιλ. Τέλος, σε ένα από τα live του X Factor εμφανίστηκε με ένα 70s style με βασικό κομμάτι μια αέρινη aqua jumspuit.

Read More

And More